160x600
27 Haziran, 2025, Cuma
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Büyükşehir'in Üretici Kadın Stantları Açıldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Büyükşehir'in Üretici Kadın Stantları Açıldı
Abone ol
Mersin Büyükşehir Belediyesi'nin Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi tarafından geleneksel hale gelen Üretici Kadın Stantları bu kez Sevgililer Günü'ne özel Özgecan Aslan Barış Meydanı'nda kuruldu.

Mersin Büyükşehir Belediyesi'nin Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi tarafından geleneksel hale gelen Üretici Kadın Stantları bu kez Sevgililer Günü'ne özel Özgecan Aslan Barış Meydanı'nda kuruldu.

120 stantta birbirinden güzel el emeği ürünler vatandaşların beğenisine sunuldu.

14 Şubat Sevgililer Günü temasıyla kurulan stantlarda 310 üretici yer aldı.

El emeği örgüler, oyuncaklar, çantalar, seramik ürünler, süs eşyaları, takılar, ev yapımı tereyağı, peynir, zeytin, turşu, kurutulmuş meyve ve sebze ile yöresel yiyecekler stantlarda yer alan ürünlerden sadece birkaçı.

Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi’nde Proje Koordinatörü olarak görev yapan Burcu Sert, 120 stant ve 310 üreticinin yer aldığı alanda Sevgililer Günü konseptine uygun hediyelerin yer aldığını belirtti.

Sert, Mersinlilerin özel günlerde kadın elinden üretime destek vermesini istediklerini ve 8 Mart için de özel bir çalışma yapacaklarını söyledi.

Evde doğal mum üretimi yapan Nazire Nur Arslantaş, ilk kez katıldığı stanttan memnun kaldığını ve kadınlara verilen desteğin sürdürülebilir olmasını diledi.

Seramik hediye eşyaları üreten Gülçin Uysal ise Büyükşehir Belediyesi'ne bu tür organizasyonları yaptığı için teşekkür etti.

Gülnarlı üretici Şerife Ünlü ise yöresine ait ürünlerin satışını yaparak hem maddi katkı sağladıklarını hem de Gülnar ürünlerini tanıttıklarını söyledi.

Stantları gezen vatandaşlardan Duran Sallanbaş, Büyükşehir'in kurduğu stantları ve kadınların ürettiği ürünleri beğendiğini ifade etti.

Kübra Vural ise bu tarz pazarların sürekli kurulmasını ve kadınlara desteğin her zaman olması gerektiğini söyledi.

Mersin Bisikletli Kadınlar Derneği üyesi Fethiye Işıkaltın da stantları beğendiğini ve Başkan Seçer'in bisiklet yolları için teşekkür etti.

Örgü İpliği
Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Ertuğrul Sağlam: Güzel bir galibiyet elde edeceğizÖnceki Haber

Ertuğrul Sağlam: Güzel bir galibiyet eld...

Masal bebeğin ailesine Başkan Zolan sahip çıktıSonraki Haber

Masal bebeğin ailesine Başkan Zolan sahi...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar