Osmaniye Belediyesi FıstıkFest
21 Ekim 2026, Çarşamba
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Büyükşehir, su baskınına anında müdahale etti

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Büyükşehir, su baskınına anında müdahale etti
Abone ol
GAZİANTEP BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ (GBB), 4 BİNİN ÜZERİNDE PERSONELİYLE KENT GENELİNDE ARAMA-KURTARMA VE SU TAHLİYESİ OPERASYONU İLE 305 MÜDAHALE ÇALIŞMASI YÜRÜTTÜ.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi (GBB), 17 Mart tarihinde meydana gelen kuvvetli yağışlarda 4 binin üzerinde personeliyle kent genelinde arama-kurtarma ve su tahliyesi operasyonu ile 305 müdahale çalışması yürüttü.


Gaziantep’e yıl içerisinde yağan yağmurun dörtte birinin düşmesi ile Gaziantep Büyükşehir Belediyesine bağlı İtfaiye Daire Başkanlığı, Fen İşleri Daire Başkanlığı ve GASKİ ekibinin saha çalışması ile 237 su tahliye çalışması tamamlandı. 17 kurtarma operasyonunda 49 vatandaş kurtarılıp tahliye edildi.


Çağdaş, Binevler ve Kavaklık mahalleleri ile diğer mahallelerde konut, iş yeri, garaj olmak üzere toplamda 237 alanda su çekme işlemi tamamlanırken 49 noktada su tahliye çalışmaları devam ediyor.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Günyüzünde nadas alanları bu projeyle değerlendirilecek Önceki Haber

Günyüzünde nadas alanları bu projeyle de...

Sipariş gelince gözyaşlarını tutamadılar Sonraki Haber

Sipariş gelince gözyaşlarını tutamadılar

Yorum Yazın

aaaaa

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar