160x600
29 Haziran, 2025, Pazar
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

BUÜ Diş Hekimliği Fakültesine yeni laboratuvar

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
BUÜ Diş Hekimliği Fakültesine yeni laboratuvar
Abone ol
BURSA ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ (BUÜ) DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ BİNASI YAPIMI GÖRÜKLE KAMPÜSÜ İÇERİSİNDE DEVAM EDERKEN, ÖĞRENCİLERİN BÜYÜK BİR İHTİYAÇ DUYDUĞU UYGULAMA LABORATUVARI SORUNU HAYIRSEVER DESTEĞİ İLE ÇÖZÜME KAVUŞUYOR.

Bursa Uludağ Üniversitesi (BUÜ) Diş Hekimliği Fakültesi Binası yapımı Görükle Kampüsü içerisinde devam ederken, öğrencilerin büyük bir ihtiyaç duyduğu uygulama laboratuvarı sorunu hayırsever desteği ile çözüme kavuşuyor.


Bursa’nın 25 yıldır beklediği Diş Hekimliği Fakültesi Binası 2023 yılında tamamlanacak. Bina inşaatı hızla ilerlerken, uygulama dersleri için Bursa Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi’ne gitmek zorunda kalan öğrenciler adına sevindirici bir gelişme oldu. Şehrin önemli firmalarından biri kampüs içerisinde laboratuvar kurulması için destek olmaya karar verdi. Hazırlanan işbirliği protokolü BUÜ Rektörü Prof. Dr. Ahmet Saim Kılavuz ve firmanın Yönetim Kurulu Başkanı İlkay Aydın tarafından imzalandı.


“Destekler unutulmayacak!”


Firma yöneticilerini makamda ağırlayan Rektör Prof. Dr. Ahmet Saim Kılavuz, Fakülte inşaatının hız kesmeden devam ettiğini kaydetti. Öğrencilerin, Temel Bilimler Programı’ndaki laboratuvar ihtiyaçlarının karşılanması adına bir firmadan destek aldıklarını söyleyen Prof. Dr. Ahmet Saim Kılavuz; “Laboratuvar kurulması ve donatılması anlamında bir takım ihtiyaçlarımız vardı. Firma yöneticileri İlkay ve İlker Bey sağ olsunlar, bizlere bu konuda destek vermek istediklerini söyledi. Kendilerine teşekkür ediyoruz. Allah razı olsun. Bu destek akademisyenlerimizi ve özellikle de öğrencilerimizi çok mutlu edecek. Eğitim-öğretime yapılan böylesi destekler hiçbir zaman unutulmaz ve uzun yıllar hayırla yâd edilir. Hayırlı olmasını diliyoruz” şeklinde konuştu.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Bireysel sulama sistemlerine hibe desteğiÖnceki Haber

Bireysel sulama sistemlerine hibe desteğ...

Yenipazara kurulan hayvan tesisinde incelemeSonraki Haber

Yenipazara kurulan hayvan tesisinde ince...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar