160x600
29 Haziran, 2025, Pazar
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Boşandığı eski eşini darp etti

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Boşandığı eski eşini darp etti
Abone ol
Samsunda Bir Kadın, Eski Eşi Tarafından çalıştığı Işyerinde Fiziksel Saldırıya Uğradı. Saldırıya Uğrayan Kadını Işyerinde çalışan Bir Garson Kurtardı.

Samsunda bir kadın, eski eşi tarafından çalıştığı işyerinde fiziksel saldırıya uğradı. Saldırıya uğrayan kadını işyerinde çalışan bir garson kurtardı.

Olay, İlkadım ilçesi Kale Mahallesi’nde bir iş yerinde meydana geldi. Restoranda bulaşıkçı olarak çalışan Z.Y (50), sarhoş olduğu iddia edilen boşandığı eski eşi tarafından fiziksel saldırıya uğradı. İş yerindeki mutfakta çalıştığı sırada eski eşinin yanına giren şahıs önce kadına bağırdı. Akabinde dışarı çıkan ve akabinde öfke ile tekrar mutafa giren adam, eski eşine yumruklar savurdu. O sırada restoranda çalışan Ahmet Uykan isimli garson, adamı tutarak dışarı çıkardı.

Ahmet Uykan, "Servis yapıyordum. O sırada kavga sesi duydum. Mutfağa gittiğimizde eşini darp ettiğini gördük. Bu yüzden müdahale ettik. Kadını kurtardık. ’Kadına şiddete hayır’ diyoruz. Vicdan azabı çektim. Orada başkası da olabilirdi. Annem veya kız kardeşim de olabilirdi. İnsanlık görevimizi yerine getirdik" dedi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Sıcaktan bunalan pazarcı çözümü böyle bulduÖnceki Haber

Sıcaktan bunalan pazarcı çözümü böyle bu...

Fatih açıklarında su alan tekne battı: 8 kişi kurtarıldıSonraki Haber

Fatih açıklarında su alan tekne battı: 8...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar