02 Mayıs, 2024, Perşembe
DOLAR32.3089
EURO34.7002
ALTIN2409.7

Binlerce diş hekimi ve diş hekimliği öğrencisi 1inci Uluslararası Diş Sempozyumunda buluştu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Binlerce diş hekimi ve diş hekimliği öğrencisi 1inci Uluslararası Diş Sempozyumunda buluştu
Abone ol
DİŞ HEKİMLİĞİNİN TEKNOLOJİ ODAKLI GELİŞİMİ, ATLAS ÜNİVERSİTESİ DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ 1. ULUSLARARASI DİŞ SEMPOZYUMU’NDA ELE ALINDI. SEKTÖRDE YAŞANAN GÜNCEL GELİŞMELER DENTAL SEKTÖR TEMSİLCİLERİ VE HEKİMLER TARAFINDAN ANLATILDI

Diş hekimliğinin teknoloji odaklı gelişimi, Atlas Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi 1’inci Uluslararası Diş Sempozyumu’nda ele alındı. Sektörde yaşanan güncel gelişmeler dental sektör temsilcileri ve hekimler tarafından anlatıldı.



Atlas Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi 1’inci Uluslararası Diş Sempozyumu ve 1’inci Ulusal Bilimsel Öğrenci Sempozyumu İstanbul’da düzenlendi. Sempozyum GREATIST Uluslararası Diş Hekimliği Kongresi ve Fuarı kapsamında gerçekleştirildi. Sempozyumda dental sektör temsilcileri, alanında uzman hekimler, diş hekimliği fakültelerinden öğrencilerle bir araya geldi. Program kapsamında gerçekleştirilen oturumlarda diş hekimliğinin teknoloji odaklı gelişimi ve sektörde yaşanan güncel gelişmeler ele alındı.



Sempozyumda İstanbul Atlas Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Küçük de açıklamalarda bulundu. Küçük, "Atlas Üniversitesi bünyesinde düzenlenen sempozyumda diş hekimliğindeki mevcut bilgi birikimlerinin aktarılması amaçlanmaktadır. Bu bilgilerin aktarılması uluslararası düzeyde olacaktır. Diş hekimliğinde meslek uygulanırken artık daha çok teknolojiden faydalanmak gerekiyor. Okulumuzda sanal gerçeklik ve dokunma hissine dayalı laboratuvarımız kullanıma sunuldu. Öğrencilerimiz pratik yapma imkanı bulacaktır" dedi.



Sempozyum Başkanı, Atlas Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Bülent Katiboğlu da "Konferansta uluslararası konuşmacılar sunum yapıyor. Diş hekimliğinde farklı branşlarda alanında uzman isimler kongrede sunum yapacak. Teknoloji ve dijital dünyayla birlikte diş hekimliğinin ne kadar gelişmiş olduğunu bu kongrede anlatıyoruz. Hem diş hekimi adayları hem de uluslararası düzeyde alanında uzman kişiler diş hekimliğindeki yeni gelişmeleri anlatacak" şeklinde konuştu.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Siirtte sağanaktan etkilenen 64 yapının su tahliyesi tamamlandıÖnceki Haber

Siirtte sağanaktan etkilenen 64 yapının...

Bakan Soylu Diyarbakırda kanaat önderleriyle bir araya geldiSonraki Haber

Bakan Soylu Diyarbakırda kanaat önderler...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar