160x600
27 Haziran, 2025, Cuma
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Beyazgül Bozovada temaslarda bulundu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Beyazgül Bozovada temaslarda bulundu
Abone ol
BEYAZGÜL BOZOVA'DA TEMASLARDA BULUNDU

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, ev ziyaretleri gerçekleştirdi.


Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, AK Parti Grup Başkanvekili Faruk Bayuk ile birlikte Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy’u ziyaret ederek ilçede sürdürülen çalışmaları değerlendirdi.


Bozova ilçesinde yapılan çalışmalarla ilçenin turizm rotasında önemli bir yere sahip olacağını aktaran Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, “Bozova’ya kütüphane, mezbaha yaptık. Bozova da bir eksik bırakmamak üzere birlikte uyumlu çalışıyoruz. Bozova, bizim Çatak’ta yapacağımız bungalov evlerden sonra turizm rotası içerisinde uğrak bir yer olacak. Çatak’ı gördüğünüz zaman farklı bir mekana, farklı bir dünyaya geldiğini hissediyorsun, bunu dünyaya anlatacağız. Şanlıurfa zaten turizm de çok önde bundan sonra da Allah’ın izni ile bunu ilçelerimizle birlikte katlanarak götüreceğiz’’ diye konuştu.


Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy, ilçeye yapılan hizmetlerden dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’e teşekkür etti.


Belediye ziyaretinin ardından Başkan Beyazgül, AK Parti Bozova İlçe Başkanvekili Mustafa Vuran ile bir araya geldi. Parti teşkilatı ile bir araya gelen Beyazgül, ilçenin çehresinin her geçen gün daha da değiştiğini belirtti.


Beraberindekilerle ev ziyareti gerçekleştiren Beyazgül, vatandaşın talep ve önerilerini dinledi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Rusya Odessayı vurdu: 5 ölü, 18 yaralıÖnceki Haber

Rusya Odessayı vurdu: 5 ölü, 18 yaralı

Nazillide çocuklar doyasıya eğlendiSonraki Haber

Nazillide çocuklar doyasıya eğlendi

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar