160x600
28 Haziran, 2025, Cumartesi
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Belediyeden güneş enerji sistemlerine geçişte önemli adım

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Belediyeden güneş enerji sistemlerine geçişte önemli adım
Abone ol
Bodrum Belediyesi Tarafından Ortakent çaldırak 30 Ağustos Zafer Parkı’na Solar Aydınlatmalar Kuruldu.

Bodrum Belediyesi tarafından Ortakent Çaldırak 30 Ağustos Zafer Parkı’na solar aydınlatmalar kuruldu.

Bodrum Belediyesi, sürdürülebilir enerji kullanımını teşvik etme amacıyla Ortakent Çaldırak 30 Ağustos Zafer Parkı’na güneş enerjisiyle çalışan aydınlatma sistemleri kurdu. Bu proje kapsamında parka dört adet sensörlü solar aydınlatma sistemi yerleştirildi. Kurulan aydınlatma sistemleri, elektrik şebekesine bağlı olmaksızın enerji sağlayabiliyor ve sensörlü yapıları sayesinde gerektiğinde devreye girerek enerji tasarrufu sağlıyor.

Bodrum Belediyesi İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürlüğü ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü iş birliğiyle hayata geçirilen bu girişim, elektrik şebekesine bağımlılığı azaltmayı ve karbon salınımını önemli ölçüde düşürmeyi hedefliyor. Ayrıca, aydınlatma sistemlerinin çevre dostu yapısı ve düşük bakım maliyetleri sayesinde uzun dönemli tasarruf sağlanması öngörülüyor.

Ortakent Çaldırak 30 Ağustos Zafer Parkı’nda elde edilecek sonuçlar, gelecekte benzer projelerin uygulanması için faydalı olacak. Bodrum Belediyesi, yenilenebilir enerji kaynaklarının kullanımını yaygınlaştırmak ve çevre dostu projeleri hayata geçirmek adına çalışmalarına ara vermeden devam edecek.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Edremit Belediyesi Kadıköy Mahallesinde yolları düzenliyorÖnceki Haber

Edremit Belediyesi Kadıköy Mahallesinde...

Bu Belirtiler Beyin Kanaması İşareti Olabilir !Sonraki Haber

Bu Belirtiler Beyin Kanaması İşareti Ola...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar