160x600
01 Temmuz, 2025, Salı
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Belediye ekipleri, Kuş cennetine çöp döküp yaktı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Belediye ekipleri, Kuş cennetine çöp döküp yaktı
Abone ol
DEPREMİN VURDUĞU HATAY'A BAĞLI SAMANDAĞ İLÇESİNDE BULUNAN MİLEYHA KUŞ CENNETİNE ENKAZLARDAN ÇIKAN MOLOZLARIN VE ÇÖPLER BELEDİYE TARAFINDAN DÖKÜLÜP YAKILMASI KAMERAYA YANSIDI.

Deprem bölgesi Hatay’da bulunan Mileyha Kuş Cennetine Samandağ Belediyesine bağlı ekipler tarafından moloz ve çöplerin dökülüp yakılması kameraya yansıdı.


Depremin vurduğu şehirlerin başında gelen Hatay’da nadir kuşlarının göründüğü Samandağ ilçesinde bağlı Mileyha Kuş Cenneti çevresine Samandağ Belediyesi temizlik işleri personelleri tarafından moloz ve çöp döküldü. Dökülen çöp daha sonra yakıldı. O anlarda görüntülere yansıdı.


Daha önce de 305 kuş türüne ev sahipliği yapan Milleyha Sulak Alanı etrafına dökülen moloz ve çöpler Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ekipleri tarafından kaldırılmıştı. Bugün tekrar Samandağ Belediyesi ekipleri tarafından aynı alana moloz ve çöp atılıp yakılması tepki çekti.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Berberlerin bayram mesaisi sürüyorÖnceki Haber

Berberlerin bayram mesaisi sürüyor

Nevşehirde Ramazan Ayında 7 bin gıda kolisi dağıtımı gerçekleştirildiSonraki Haber

Nevşehirde Ramazan Ayında 7 bin gıda kol...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar