28 Nisan, 2024, Pazar
DOLAR32.4504
EURO34.829
ALTIN2438.6

Başkan Kaya, eğitim atölyesinin kapılarını açtı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Kaya, eğitim atölyesinin kapılarını açtı
Abone ol
Aydın (iha) - Incirliova Belediyesi Tarafından Gençlerin Bilgiye Kolayca Ulaşmaları Amacıyla Hayata Geçirilen Kemal Uysal Eğitim Atölyesi Kapılarını Açarken, Belediye Başkanı Aytekin Kaya; "gençlerimizin, Incirliovamızın Aydınlık Yarınlarında Söz Sahibi Olacak Eğitimli Ve Kendilerini Yetiştirmiş Bireyler Olmaları Için Elimizden Ne Geliyor Ise Yapmaya Devam Edeceğiz" Dedi.

İncirliova Belediyesi tarafından gençlerin bilgiye kolayca ulaşmaları amacıyla hayata geçirilen Kemal Uysal Eğitim Atölyesi kapılarını açarken, Belediye Başkanı Aytekin Kaya; "Gençlerimizin, İncirliovamızın aydınlık yarınlarında söz sahibi olacak eğitimli ve kendilerini yetiştirmiş bireyler olmaları için elimizden ne geliyor ise yapmaya devam edeceğiz" dedi.

Gençlere ve çocuklara yönelik projelerini geliştirmeye devam eden İncirliova Belediyesi, yapımını tamamladığı Kemal Uysal Eğitim Atölyesi’nin kapılarını açtı. Atölyenin, gençlere nezih bir ortamda bilgiye kolayca ulaşma fırsatı sunacağını belirten İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya, hayırlı olması temennisinde bulunarak "Kemal Uysal Eğitim Atölyemiz gençlerimize ve çocuklarımıza kapılarını açtı, hayırlı olsun. Bizim için çok değerli bir projeyi daha hayata geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Gençlerimiz burada hem bilgiye kolayca ulaşarak nezih bir ortamda kitap okuyacak ve ödevlerini yapacak hem de eğitimlerine ve gelişimlerine katkıda bulunacak projeler üretecekler. Gençlerimizin İncirliovamızın aydınlık yarınlarında söz sahibi olacak eğitimli ve kendilerini yetiştirmiş bireyler olmaları için elimizden ne geliyor ise yapmaya devam edeceğiz. İncirliovamızda herkesin üzerinde çok büyük emekleri olan değerli eğitimci, merhum öğretmenimiz Kemal Uysal’ın adını da bu proje ile ilçemizde yaşatmaya devam edeceğiz" dedi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Miniklere kitap sevgisi aşılanıyorÖnceki Haber

Miniklere kitap sevgisi aşılanıyor

Sivas Nuri Demirağ Havalimanı 35 bin 131 yolcuya hizmet verdiSonraki Haber

Sivas Nuri Demirağ Havalimanı 35 bin 131...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar