30 Nisan, 2024, Salı
DOLAR32.3937
EURO34.7049
ALTIN2413.6

Başkan Kara; “Kurban Bayramı Birlik ve Beraberliğimizi Bir Kez Daha Pekiştirecektir”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Kara; “Kurban Bayramı Birlik ve Beraberliğimizi Bir Kez Daha Pekiştirecektir”
Abone ol
Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara, Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınlayarak hemşehrilerinin ve tüm İslam âleminin bayramını tebrik etti.
Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara, Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınlayarak hemşehrilerinin ve tüm İslam âleminin bayramını tebrik etti.

Kurban ibadetinin sevgi, barış, kardeşlik ve dayanışma duygularının yoğunlaştığı, birlik ve beraberliklerin daha da pekiştiği sosyal yönü çok güçlü olan bir ibadet olduğunu ifade eden Başkan Kara, bu bayramın asırlardan beri yoksulları kollayan ve gözeten, paylaşımda dengeyi sağlayan bir işlevi bulunduğunu da söyledi.

Başkan Kadir Kara, Kurban Bayramında bazı konulara önem gösterilmesini hemşehrilerinden rica ederek şunları söyledi. '' Yüce Allah'a manen yaklaşma ve yakınlaşmanın en yoğun olarak hissedildiği müstesna günlerden olan Kurban Bayramında kırgınlık ve dargınlıklarından arınarak sevgi, saygı ve hoşgörü duyguları içerisinde kucaklaşalım. Sıla–i rahimi ihmal etmeyelim, Bayrama buruk giren yetimleri, öksüzleri, şehit evlatlarını unutmayalım; onları sevindirmeyi, başlarını okşamayı, bayram sevincimizi onlarla paylaşmayı ihmal etmeyelim. Muhtaçları, kimsesizlere kol kanat gerelim.” dedi.

Başkan Kadir Kara, bu bayrama da kan, gözyaşı ve hüzünle girildiğini söyledi. Türkiye’nin içerisinde artan terör saldırıları, hemen yanı başımızda ve tüm insanlık coğrafyasında meydana gelen olayların, akan kanların artık bitmesini temenni eden Başkan Kadir Kara, mesajına şöyle devam etti: “Mensubiyetinden gurur duyduğumuz büyük milletimizin, İslam âleminin ve Osmaniyeli hemşerilerimin Kurban Bayramı'nı kutluyor,  Cenab-ı Allah'tan huzur, sağlık ve mutluluk diliyor, güzel bir bayram geçirmelerini içtenlikle temenni ediyorum”
“Kurban Bayramında Temizlik Konusunda Özel Çalışma Yapacağız”

Kurban Bayramı için tüm hazırlıkları tamamladıklarını belirten Başkan Kadir Kara; özellikle temizlik konusunda özel bir çalışma yapacaklarını söyledi. Kara; “Vatandaşlarımız kurban atıklarını dağıttığımız poşetlere koysunlar. Bir sorunla karşılaştıklarında belediyemizin 0 328 440 00 80 nolu telefonlarını arasınlar. Bayramda Osmaniye’nin daha temiz ve güzel olması için gül ve portakal çiçeği kokulu ilaçlar sıkacağız.” dedi.



  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar