21 Mayıs, 2024, Salı
DOLAR32.1918
EURO35.0208
ALTIN2498.2

Çocuklar Gülsün Diye Derneği, Malatya'da 53. Anaokulunu Açtı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Çocuklar Gülsün Diye Derneği, Malatya'da 53. Anaokulunu Açtı
Abone ol
Gülben Ergen'in kurucusu ve başkanı olduğu Çocuklar Gülsün Diye Derneği, 29 Nisan'da Malatya'da bir anaokulu daha açtı.

Gülben Ergen'in kurucusu ve başkanı olduğu Çocuklar Gülsün Diye Derneği, 29 Nisan'da Malatya'da bir anaokulu daha açtı. Yapımını Bridge To Türkiye Fund'ın üstlendiği anaokulu, "Çocuklar Gülsün Diye - BTF Anaokulu" ismiyle anılmaya başladı.

Açılış töreninde konuşan Gülben Ergen, depremi unutmadıklarını ve unutturmayacaklarını vurgulayarak, afet bölgesine desteklerinin ve anaokulu açılışlarının devam edeceğini belirtti.

Ergen, 0-7 yaş aralığında gerçekleşen çocuk gelişiminin önemine dikkat çekerek, her il, ilçe ve köyde anaokullarının bulunmasının gerekliliğini vurguladı.

Ayrıca, sosyal medyada tanıştığı ve destek olma sözü verdiği SMA Tip-1 hastası Ezel bebeğin durumuna da değindi ve yardım çağrısında bulundu.

Açılış törenine Dernek Başkanı Gülben Ergen'in yanı sıra Vali Yardımcısı Reşit Özer Özdemir, Yazıhan Kaymakamı Rabia Yurdakul, Yazıhan Belediye Başkanı Abdulvahap Göçer, İl Milli Eğitim Müdürü Behçet Bakır, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sadun Kılınç ve devlet protokolü de katıldı.

Açılışın ardından Millî Eğitim Bakanlığı'na hibe edilen Çocuklar Gülsün Diye - BTF Anaokulu'nda yaklaşık 100 öğrencinin eğitim alması planlanıyor.

Malatya Yazıhan'da açılan 53. Çocuklar Gülsün Diye - BTF Anaokulu, çocukların hareket, bilişsel, sosyal, duygusal, dil ve öz bakım alanlarında desteklenerek potansiyellerini ortaya çıkarmalarını ve geliştirmelerini amaçlayan bir eğitim programı sunacak.

Çocuklar Gülsün Diye Derneği, Milli Eğitim Bakanlığı ile imzaladığı protokol doğrultusunda ihtiyaç duyulan illerde anaokulu yapımına devam edeceğini belirtti.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
‘Antik çağlardan günümüze Muğla Mutfağı kitabının ön tanıtımı yapıldıÖnceki Haber

‘Antik çağlardan günümüze Muğla Mutfağı...

Başkan Yetişkinin 1 Mayıs mesajıSonraki Haber

Başkan Yetişkinin 1 Mayıs mesajı

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar