160x600
29 Haziran, 2025, Pazar
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Banka çalışanı nişanlısına aktardığı 37 milyon lirayla kripto hesabına yatırım yaptı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Banka çalışanı nişanlısına aktardığı 37 milyon lirayla kripto hesabına yatırım yaptı
Abone ol
Konya'nın Ereğli Ilçesinde Banka çalışanı Kendisi Ve Nişanlısının Hesabına 37 Milyon 157 Bin Lira Aktardığı Belirlenirken, 2 şüpheli Gözaltına Alındı.

Konya’nın Ereğli ilçesinde, kendisi ve nişanlısının hesabına 37 milyon 157 bin lira aktardığı belirlenen banka çalışanı kadın ve nişanlısı tutuklandı.

İddiaya göre, Ereğli ilçesinde özel bir bankanın şubesinde çalışan P.Y. isimli kadının, 3 ay içerisinde kendi ve nişanlısı S.A.’nın hesabına para aktardığı belirlendi. Yapılan inceleme sonrası aktarılan para miktarının 37 milyon 157 bin lira olduğu tespit edildi. Banka yetkilileri tarafından savcılığa suç duyurusunda bulunması üzerine P.Y. ve nişanlısı S.A. gözaltına alındı. Şüphelilerden S.A.’nın bankadan kendi hesaplarına aktardıkları paraları kriptoya aktardığı öğrenildi.

Emniyetteki işlemleri tamamlanan ve adliyeye sevk edilen şüpheliler çıkarıldıkları adliyede tutuklandı.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Genç girişimci adayları Türksat ve FNSSyi incelediÖnceki Haber

Genç girişimci adayları Türksat ve FNSSy...

Tekirdağda 4. Lavanta Şenliği 8 Temmuzda başlıyorSonraki Haber

Tekirdağda 4. Lavanta Şenliği 8 Temmuzda...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar