29 Mayıs, 2024, Çarşamba
DOLAR32.2806
EURO34.8951
ALTIN2422.8

Bakan Akardan ‘Dünya Pilotlar Günü mesajı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Bakan Akardan ‘Dünya Pilotlar Günü mesajı
Mehmetçik Vakfı Kurban Bağışı
Abone ol
MİLLİ SAVUNMA BAKANI HULUSİ AKAR, “YERLİ VE MİLLİ SAVUNMA SANAYİMİZİN SAĞLADIĞI İMKAN VE KABİLİYETLERLE DESTEKLENEN ÜSTÜN YETENEKLİ PİLOTLARIMIZ İLE HAVA KUVVETLERİMİZ ÇOK DAHA GÜÇLÜ, SEMALARIMIZ ÇOK DAHA GÜVENDE OLACAKTIR” DEDİ.

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, “Yerli ve milli savunma sanayimizin sağladığı imkan ve kabiliyetlerle desteklenen üstün yetenekli pilotlarımız ile Hava Kuvvetlerimiz çok daha güçlü, semalarımız çok daha güvende olacaktır” dedi.


Bakan Akar, Dünya Pilotlar Günü dolayısıyla yayımladığı mesajda Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) mensubu pilotlar başta olmak üzere tüm pilotların gününü kutladı. Pilotların yetenekleri, eğitimleri, disiplinleri ve üstün sorumluluk anlayışlarıyla TSK ve Türk milletinin gurur kaynağı olduğunu vurgulayan Akar, “Kahraman pilotlarımız, semalarımızın korunmasından terörle mücadele kapsamında icra edilen harekatlara, denizlerimizdeki hak ve menfaatlerimizin kararlılıkla korunmasından gerek yurt içi, gerekse uluslararası insani yardım faaliyetlerinin icrasına kadar üstlendikleri tüm görev ve sorumlulukları büyük bir başarıyla yerine getirmektedir” ifadelerini kullandı.


“Kahraman pilotlarımızın bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da üstlendikleri tüm görevleri başarıyla yerine getireceklerine inancımız tamdır” diyen Akar, pilotlara emniyetli uçuşlar, hayırlı ve başarılı görevler dileyerek şunları kaydetti:


“Yerli ve milli savunma sanayimizin sağladığı imkan ve kabiliyetlerle desteklenen üstün yetenekli pilotlarımız ile Hava Kuvvetlerimiz çok daha güçlü, semalarımız çok daha güvende olacaktır. Bu anlamlı gün vesilesiyle şehit olmuş ve ebediyete intikal etmiş tüm pilotlarımızı rahmet ve minnetle, gazi pilotlarımızı şükranla yad ediyorum.”


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Süheyla Sıtkı Alp Özel Fen ve Anadolu Lisesi öğrencilerinden alaca şehitliğine ziyaretÖnceki Haber

Süheyla Sıtkı Alp Özel Fen ve Anadolu Li...

Nuhun Gemisi Müzesi için imzalar atıldıSonraki Haber

Nuhun Gemisi Müzesi için imzalar atıldı

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar