30 Nisan, 2024, Salı
DOLAR32.4599
EURO34.759
ALTIN2428.5

Bahçede öğretmenler günü etkinlikleri

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Bahçede öğretmenler günü etkinlikleri
Abone ol
Osmaniye’nin Bahçe İlçesinde 24 Kasım öğretmenler günü nedeniyle program düzenlendi.
Osmaniye’nin Bahçe İlçesinde 24 Kasım öğretmenler günü nedeniyle program düzenlendi.

Bahçe Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Konferans Salonunda düzenlenen programa İlçe Kaymakamı Mehmet Alper Çığ, Belediye Başkanı İbrahim Baz,

Kurum ve okul Müdürleri, öğretmenler, veliler ve öğrenciler katıldı.

Program, Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının manevi huzurunda saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı.

İlçe Kaymakamı Mehmet Alper Çığ, 24 Kasım öğretmenler günü nedeniyle günün anlam ve önemi ile ilgili yaptığı konuşmasında;  “Bugün 24 Kasım Öğretmenler Günü olması münasebetiyle öncelikle tüm saygıdeğer öğretmenlerimizin öğretmenler gününü en kalbi duygularımla kutluyor, saygılar sunuyorum. Herkesin malumu olduğu üzere öğretmenlik kutsal bir meslektir. Daha annesinden ayrılmakta zorlanan yavrularımızın gözyaşlarını silendir öğretmenlerimiz. Bilgiye aç olanın aklının ilimle doyuran sevgiye, maneviyata muhtaç olanın kalbini ahlakla yoğurandır öğretmenler. Hakkı, hukuku öğreten, kötülüğe karşı bir anne baba gibi kol kanat gelendir. Öğretmen, adeta bir mum misali sevgi, bilgi ahlak ışığıyla etrafını aydınlatırken kendini tüketendir. Başta Başöğretmenimiz Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, hayatlarını kaybetmiş tüm saygı değer öğretmenlerimizi bu gün bir kez daha minnet ve şükranla anıyorum. Bu kutsal mesleğe yeni giren genç öğretmenlerimize başarılar dilerken, emekliye ayrılanlara da emeklilik yıllarının huzurlu ve sağlıklı geçmesini yürekten diliyorum.” dedi.

Daha sonra öğrenciler tarafından oratoryo gösterisi sahnelendi. Emekliye ayrılan öğretmenlere Kaymakam Çığ tarafından hizmet şeref belgesi verildi. Adaylığı kalkan öğretmenlerin yemin töreninin yapılmasından sonra, '24 Kasım Öğretmenler Günü'' ile ilgili ilçedeki okulların öğrencileri arasında şiir, resim ve kompozisyon dallarında düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrencilerimize ödüllerin verilmesinden sonra program sona erdi.

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar