09 Mayıs, 2024, Perşembe
DOLAR32.3254
EURO34.8579
ALTIN2394.8

Azat TAŞ Kimdir? Şarkıları Nelerdir?

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Azat TAŞ Kimdir? Şarkıları Nelerdir?
Abone ol
Sözleri kendisine ait olan ‘’ Bir Sevda Düşün ‘’ şarkısı ile müzik listelerinde ön sıralara çıkan Azat Taş kimdir? Şarkıları nelerdir? Azat TAŞ; Batmanlı olan genç müzik sanatçılarından biridir. 24 yaşında olan Azat Taş Kırklareli şehrinde yaşarken yazdığı sözler ile müzikler üretmiş müzik sanatçısıdır.

Sözleri kendisine ait olan ‘’ Bir Sevda Düşün ‘’ şarkısı ile müzik listelerinde ön sıralara çıkan Azat Taş kimdir? Şarkıları nelerdir? Azat TAŞ; Batmanlı olan genç müzik sanatçılarından biridir. 24 yaşında olan Azat Taş Kırklareli şehrinde yaşarken yazdığı sözler ile müzikler üretmiş müzik sanatçısıdır.

Müziğe olan ilgisi 13 yaşında başlamış. İlk olarak ailesi söylediği müzikleri inlemiş. Ardında müzik ile ilgili iş yapmasını önermişler. Böylece Azat Taş; müziğe olan ilgisi daha çok artmış. Stüdyolarda çalışarak müzik hayatına adımını atmış

Yaklaşık 10 yıldır müzik işi ile ilgileniyor. Fakat; ürettiği ‘’ Bir Sevda Düşün’’ parçası ile bir anda ünlendi. Pek çok kişinin müzik beğenisi aldı. Özellikle de son üç yıldır müzik listelerinin ön sıralarında müzik sanatçılığı işi ile ilgileniyor.

Son zamanların iddialı sesi olan Ataş Taş kimdir? Şarkıları nelerdir? İşte tüm ayrıntılar! Aslen Batmanlı olan Azat Taş; Kırklareli’de yaşamaktadır. Özellikle yaptığı besteleriyle ön plana çıkan Azat Taş; Ben Sana Hasret şarkısıyla ün yapmıştır. Siz de Azat Taş ben sana hasret indir platformunu tercih ederek; onun en güzel şarkısını indirebilirsiniz!

Müzik tarzı olarak daha çok slow müzikler söylüyor. Müzisyenlik yaparak geçimini sağlamaktadır. Farklı yerler de konserler vermiş. Canlı müzikler yapmış. Pek çok kişi de Azat Taş’ın konseri ve canlı performansını beğeni ile dinlemiş. Genç yaşta ki müzisyen hayatının devamını da müzisyenlik yaparak geçirmek istiyor.

Azat Taş Şarkıları Nelerdir?

Gençlerin beğendiği ‘’ Ben Sana Hasret ‘’ müziğini internete 2021 En Yeni Mp3ler indir yazarak erişim sağlayabilirsiniz. Azat Taş’ın söylediği şarkılar listesini şu şekilde sıralaya biliriz.

Utanıyorum

Asla Vazgeçemem

Hani Nerde Aşkısı Hani Nerde Birtanesi

Gitme Dur

Geceler Geçmek Bilmez

Sevdiğini Gömdün Sen

Herşey Silindi

Mutluluk Masada Kaldı

Bir Beni Sevemedin

Bir Sevda Düşün

Yaralarıma Dokunma

Sakallı Biri

Gönlüm Kaldı Gönlünde

Ben Sana Hasret

Azat Taş ilk video klipini 2012 yılında yayınlamış. Halen daha söylediği müzikler ile video klip oluşturmaya devam ediyor. En son 2021 yılının Ocak ayında ‘' Ben Sana Hasret ‘’ müziğini video klip olarak yayınladı.

Azat Taş’a ait diğer şarkıları günümüz koşullarında MP3 indir uygulamaları aracılıyla indirebilirsiniz! İstediğin her yerde kesintisiz müzik dinlemenin en iyi yolu hiç kuşkusuz MP3 olmaktadır. Ses dosyalarının en kaliteli ve en iyi şekilde saklanabildiği MP3’ler sayesinde istediğiniz müzikleri rahatlıkla indirebilirsiniz. Dinlediğiniz her müziği rahatlıkla dinleyebilmek için indirme işlemlerini uygulamanız gerekmektedir. Böylece Azat Taş’a ait en güncel parçaları rahatlıkla indirebilirsiniz! 2021 En Hit Mp3ler indir sayfasında en güzel şarkıları indirebilirsiniz!

 

Anahtar Kelimeler:
  • 1
    SEVDİM
  • 6
    ALKIŞ
  • 4
    KOMİK
  • 1
    İNANILMAZ
  • 1
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Haber Yorumları

  • Fatma ekinci13-03-2021 18:34

    AZAT TAŞI KISA BİR SUREDİR TANİMAMA RAGMEN YUREGİMİZDE O KADAR GUZEL BİR YER EDİNMİS Kİ ŞARKILARI BİZE HUZUR VERİYOR KENDİMİZE GELMEMİZİ SAGLİYOR SESİ O KADAR MUHTESEM Kİ HER DİNLEDİGİMDE HİC BİTMESİN İSTİYORUM ONUN EN YUKSEK YERE GİTMESİ GEREK BENCE CUNKU SESİNDE HUZUR VAR ASK VAR

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar