160x600
28 Haziran, 2025, Cumartesi
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Aydında toplu ulaşım fiyatları yükseldi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Aydında toplu ulaşım fiyatları yükseldi
Abone ol
AYDIN’DA ŞEHİRİÇİ MİNİBÜSLERİ VE TAKSİLER OLMAK ÜZERE TOPLU ULAŞIM ÜCRETLERİNE YÜZDE 25 ORANINDA ZAM YAPILDI.

Aydın’da şehiriçi minibüsleri ve taksiler olmak üzere toplu ulaşım ücretlerine yüzde 25 oranında zam yapıldı.



Aydın Büyükşehir Belediyesi (ABB) Ulaşım ve Koordinasyon Merkezi (UKOME), artan akaryakıt fiyatları gerekçesiyle toplu taşıma ücretlerine ek zam talebini gündeme aldı. Şoför esnafların zam talebi üzerine olağanüstü toplanan UKOME’de talep kabul edilirken, alınan karar ile birlikte Aydın’da şehiriçi minibüs fiyatları ve taksi fiyatlarında yüzde 20 ile yüzde 25 arasında zam yapıldı.



“Tam ücret 7 lira oldu”


Alınan kararın ardından yeni fiyat tarifesi 8 Temmuz itibariyle geçerli olurken, Efeler’de şehiriçi özel halk otobüslerinde öğrenci fiyatı 4 liradan 5 liraya, tam ücreti 5 lira 50 kuruştan 7 liraya yükseldi.



Ticari taksilerin taksimetre açılış fiyatı ise 8 liraya yükselirken, kısa mesafe ücreti 30 lira oldu. Ayrıca ilçeler arasında faaliyet gösteren minibüs ücretlerine de yüzde 20 ile yüzde 25 arası zam yapıldığı öğrenildi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Başkan Dündar personelle bayramlaştıÖnceki Haber

Başkan Dündar personelle bayramlaştı

Adana Büyükşehirde en düşük maaş 6 bin liraSonraki Haber

Adana Büyükşehirde en düşük maaş 6 bin l...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar