160x600
23 November, 2025, Sunday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Asfaltlanan Eski Manisa Yolunda sıra kaldırımlarda

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Asfaltlanan Eski Manisa Yolunda sıra kaldırımlarda
Abone ol
MANİSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, TURGUTLU İLÇESİNDE ESKİ MANİSA YOLU OLARAK BİLİNEN ALTERNATİF GÜZERGÂHTA KALDIRIM DÜZENLEMESİ İŞİNE BAŞLADI.

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Turgutlu ilçesinde Eski Manisa Yolu olarak bilinen alternatif güzergâhta sıcak asfalt çalışmasının ardından kaldırım düzenlemesi işine başladı.


Manisa Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanı Uğur Topkaya, Yapım, Kontrol ve Uygulama Şube Müdürü Egemen Eceoğlu ile birlikte Eski Manisa Yolu’nda incelemelerde bulundu. Çalışan ekiplere kolaylıklar dileyen Topkaya, yapılan çalışma hakkında bilgiler verdi. Fen İşleri Dairesi Başkanı Uğur Topkaya, “Yol Yapım, Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından daha öncesinde sıcak asfaltı atılan Eski Manisa Yolu’nda kaldırım düzenlemesi işine başladık. Ekiplerimiz burada kaldırımların üzerine yaklaşık 8 bin metrekarelik kilit parke taşı kaplaması yapacaklar. Kamu kaynaklarının etkin ve verimli kullanılması noktasında Büyükşehir Belediyemize ait Salihli’deki Kilit Parke, Beton Boru ve Büz Fabrikası’nda üretilen parke taşlarını burada kullanıyoruz. Ekiplerimiz hızlı bir şekilde ilerliyor. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün öncülüğünde çalışmalarımızı sürdürüyoruz” diye konuştu.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Büyükşehir çocukları sanat ile buluşturuyor Önceki Haber

Büyükşehir çocukları sanat ile buluşturu...

20 bin sözleşmeli öğretmen alımı sözlü sınavları sürüyor Sonraki Haber

20 bin sözleşmeli öğretmen alımı sözlü s...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar