160x600
29 Haziran, 2025, Pazar
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Ardahan donuyor, Çıldır eksi 33 derece

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ardahan donuyor, Çıldır eksi 33 derece
Abone ol
Doğu Anadolu Bölgesi'nde Dondurucu Soğuklar Etkisini Sürdürüyor.

Doğu Anadolu Bölgesi’nde dondurucu soğuklar etkisini sürdürüyor.

Ardahan’da dondurucu soğuklar etkili olmaya devam ediyor. Soğuk hava, özellikle gece ve sabah erken saatlerde etkili oluyor. Soğuk havanın etkisi altında olan bölgede gece en düşük hava sıcaklığı Ardahan’ın Çıldır ilçesinde sıfırın altında 32,2 derece olarak ölçüldü. Çıldır’da dondurucu soğuktan dolayı buz tutan çok sayıda araç çalışmadı.

"Şu anda durum çok kötü ve vahim" diyen Sedat Dündar, "Dondurucu soğuklar etkili ama eski kışlar yaşanıyor. Durumun böyle olması gerekiyor. Kış dediğin kış gibi olacak" ifadelerine yer verdi.

Gece en düşük hava sıcaklığı sıfırın altında olmak üzere Ardahan’da 29,5, Göle’de 31,1, Hanak’ta 26, Çıldır’da 32,2, Posof’ta 13,9 ve Damal’da 18,6 derece olarak kaydedildi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Gülnarda öğrencilere ev gibi yurt hizmetiÖnceki Haber

Gülnarda öğrencilere ev gibi yurt hizmet...

Elazığda tarihi eser kaçakçılığı operasyonu: Roma dönemine ait sikke ve heykel ele geçirildiSonraki Haber

Elazığda tarihi eser kaçakçılığı operasy...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar