Toprakkale MHP Belediye Başkan aday adayı iş adamı Ali Nak Osmaniye MHP İl başkanlığı sosyal medya hesabından kendisinin adaylıktan çekildiği ile ilgili haberlerin gerçeği yansıtmadığını kaydetti. Bu tür haberlerle ilgili avukatının hukuki süreci başlattığını belirterek "adaylık sürecim devam ediyor" dedi.
Toprakkale MHP Belediye Başkan aday adayı iş adamı Ali Nak Osmaniye MHP İl başkanlığı sosyal medya hesabından kendisinin adaylıktan çekildiği ile ilgili haberlerin gerçeği yansıtmadığını kaydetti. Bu tür haberlerle ilgili avukatının hukuki süreci başlattığını aktardı.
MHP Osmaniye İl Başkanlığı tarafından Toprakkale MHP Belediye Başkan A. Adayı Ali Nak’ın adaylıktan çekildiği ilgili haberler sonrası Ali Nak sessizliğini bozdu. Konuyla ilgili sosyal medya hesabından açıklama yapan İş adamı Ali Nak “Söz konusu adaylıktan çekilme gibi bir düşüncem yoktur.
Paylaşımın benimle ilgisi alakası yoktur.
Avukatlarım hukuki süreci başlatmıştır.
Toprakkale belediyesine olan aday adaylığım devam etmektedir” ifadelerini kullandı.
Yorum Yazın