160x600
01 Temmuz, 2025, Salı
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

AK Partili belediye başkanının ilk icraatı turnikeleri kaldırmak oldu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
AK Partili belediye başkanının ilk icraatı turnikeleri kaldırmak oldu
Abone ol
Mazbatasını Alarak Göreve Başlayan Ak Parti Karabük Belediye Başkanı özkan çetinkaya’nın Ilk Icraatı Belediye Girişindeki Turnikeleri Kaldırmak Oldu.

Mazbatasını alarak göreve başlayan AK Parti’li Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya’nın ilk icraatı belediye girişindeki turnikeleri kaldırmak oldu.

31 Mart Mahalli İdareler seçiminde Karabük Belediye Başkanlığı görevine getirilen Özkan Çetinkaya İlçe Seçim Kurulu Başkanı Hakim Caner Yılmaz’dan mazbatasını aldı. Başkan Çetinkaya’ya AK Parti Karabük Milletvekilleri Cem Şahin ile Ali Keskinkılıç, AK Parti Karabük İl Başkanı Ferhat Salt, önceki dönem Bakan Yardımcısı Mehmet Ceylan ve çok sayıda partili eşlik etti. Daha sonra Karabük Belediyesine gelen Çetinkaya’yı yüzlerce vatandaş alkışlar ve sloganlar ile karşıladı.

“Arkadaşlara söylemiştik, turnikeleri kaldırmışlar”

Makam odasına geçerek belediye personeli ile tokalaşan Başkan Çetinkaya tebrikleri kabul etti. Gazetecilere açıklamalarda bulunan Çetinkaya, “Arkadaşlara söylemiştik, turnikeleri kaldırmışlar. Şuana kadar burada hizmet eden başkanlarımızdan Allah razı olsun. Bugün sıra bize geldi. İnşallah bu 5 yıllık süreçte sunmuş olduğumuz vizyonu hayata geçireceğiz. Tek gayemiz ve çabamız bu olacak. Ortak akılla, istişareyle birlik ve beraberlikle şehrimizde daha iyi işler yapacağız “ dedi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
TFF 2. Lig: Zonguldak Kömürspor: 2 - Bursaspor: 0Önceki Haber

TFF 2. Lig: Zonguldak Kömürspor: 2 - Bur...

İskilip Kaymakamlığının projesine Japonya Büyükelçiliğinden onaySonraki Haber

İskilip Kaymakamlığının projesine Japony...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar