08 Mayıs, 2024, Çarşamba
DOLAR32.2614
EURO34.7084
ALTIN2401.1

TÜMSİAD Bölge Başkanı Osmaniye’de!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
TÜMSİAD Bölge Başkanı Osmaniye’de!
Abone ol
TÜMSİAD Akdeniz Bölge Başkanı İbrahim Alimoğlu, Osmaniye Şube Yönetim Kurulu ile bir araya geldi. 

TÜMSİADAkdeniz Bölge Başkanıİbrahim Alimoğlu, Osmaniye Şube Yönetim Kurulu ile bir araya geldi. 

Dernek binasında Yönetim Kurulu üyeleri ile bir araya gelen Tümsiad Akdeniz Bölge Başkanı İbrahim Alimoğlu Osmaniyeli İş adamlarının ve Tümsiad üyelerinin Kurumsallaşma yolunda hızlı bir şekilde adım atması gerektiğine dikkat çekti. 

Ziyaretten Duyduğu memnuniyeti ifade eden Osmaniye Şube BaşkanıMurat Özkardeş;  Osmaniye Şube olarak yaptıkları ve yapacakları projeler hakkında bilgilendirmeler yaparak hedeflerini anlattı.  



Özkardeş yaptığı konuşmada; “Önümüzde bir genel kurulumuz var, ilk işimiz üyelerimizi Yaptığımız ve yapacağımız çalışmalar hakkında bilgilendirme toplantıları olacaktır. Bölgenin Kalkınmasında Tümsiad‘ın Rolü büyük olacak, üyelerimizin ufkunu, vizyonunu, misyonunu değiştirecek seminerler, üyelerimizin Kurumsallaşma yönünde ve girişimcilik alanında yetişmesini sağlamaktır, üyelerimizin ufkunu açmak, girişimci ruhlarını ortaya çıkarmak için, 2018 yılı içine  5 yurt içi ve 3 yurt dışı gezileri planladık.  Osmaniye’nin sosyal alanda ve şehrin Ekonomisinin canlanması için Fuar organizasyonu,

Üyelerimiz daha profesyonel olarak işlerini yürütmeleri için Kurumsallaşma yönünde Yetkili Ağızlardan Eğretimler, seminerler düzenleyerek güzel projelere imza atacağız” dedi.

TÜMSİAD Akdeniz Bölge Başkanı İbrahim Alimoğlu ise; “Gördüğüm Kadarıyla Yönetim Kurulu Üyeleri vizyon ve misyon sahibi ve donanımlı iş adamlarından oluşmakta ve bu yönde sizleri kutluyorum” dedi. 
Yurtdışı gezilerinin önemine dikkat çeken Alimoğlu kendisinde örnek vererek; bu gezilerde ciddi iş anlaşmaları yaptığını yurt dışı gezilerinin ilk zamanlarda fuzuli olduğu zanneden, sonradan bir kart alıp vermenin bile hayatını değiştirdiğini söyledi. 

TÜMSİAD Osmaniye Şubesinin 2018 yılı Faaliyetleri arasında Yurtdışı gezisinin yer alması gerektiğini, bu gezilerin katılımcılara İş anlaşmaları sağladığını en önemlisi Ticari Ufuklarının açılmasına firmaların kurumsal olma yolunda önemli değerler katacağını dile getirdi.
 
Dünya ekonomisinde en büyük söz sahibi olan KOBİ’lere yönelik Sivil Toplum Kuruluşu olmanın avantajlarını doğru kullanmak için Kurumsal Kimlikle hareket etmenin çok önemli olduğunu ifade eden Alimoğlu; “Bizler Avrupa Ülkelerini çok geriden takip etmekteyiz, onlar STK’ların önemini çok önceden görmüşler onların kararlarına kayıtsız uyarak belirleyici unsur haline dönmüşlerdir ve şehir veya bölgeyle alakalı tüm konularda söz sahibi olmaktalar, STK’ lardan habersiz hiç bir iş yapılmamakla beraber son kararlar STK ların olmuştur. Erken bir seçim olmadığı takdirde 2019 yılında Avrupa ülkelerinde olduğu gibi Ülkemizde de STK lara büyük iş düşecektir” dedi. 

Alimoğlu; TÜMSİAD Osmaniye Şube Başkanı ve Yönetim Kurulu’na başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür etti.
 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar