26 Nisan, 2024, Cuma
DOLAR32.5445
EURO34.9532
ALTIN2456.6

Kerem Al, Muş ilinde Kariyer günlerine katıldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kerem Al, Muş ilinde Kariyer günlerine katıldı
Abone ol
Osmaniye Valisi Kerem Al, Muş Valiliği tarafından düzenlenen “Kariyer Günleri Projesi” etkinliklerine katıldı.
Osmaniye Valisi Kerem Al, Muş Valiliği tarafından düzenlenen “Kariyer Günleri Projesi” etkinliklerine katıldı.

İlk olarak, Muş Valisi Seddar Yavuz’a nezaket ziyaretinde bulunan Vali Kerem Al, Vali Yavuz ile Valilik Makamında bir süre sohbet etti.

Muş Valisi Seddar Yavuz, Vali Kerem Al’a nazik ziyareti nedeniyle teşekkür ederek, “Kariyer Günleri Projesi” kapsamında ilimize davet ettiğimiz Sayın Valimiz ile bugün il merkezinde ve sonraki günlerde bazı ilçelerimizde öğrencilerimizle bir araya geleceğiz. Bizleri kırmayarak ilimize gelen Sayın Valimize bir kez daha yapmış olduğu nezaket ziyaretinden ve katılımlarından dolayı tekrar teşekkür ederim” diye konuştu. Vali Kerem Al, ziyaretin sonunda Valilik Şeref Defterini imzaladı.

Vali Kerem Al, daha sonra  “Kariyer Günleri Projesi” kapsamında düzenlenen konferansa konuşmacı olarak katıldı. Muş Öğretmenevinde düzenlenen konferansta ilk olarak konuşan Muş Valisi Seddar Yavuz, “Valiliğimizin düzenlemiş olduğu kariyer günlerine, bizleri kırmayarak davetimize teşrif eden Muş’umuzun yetiştirmiş olduğu çok değerli bir Devlet adamı, bürokrat olan Sayın Valimiz Kerem Al’ı aramızda görmekten duyduğum memnuniyeti dile getirerek sözlerime başlamak isterim. Değerli gençler, doğru rol modellerin sizler için seçilip, sizlere takdim edilmesinin son derece önemli olduğu kanaatindeyim. Bu kapsamda göreve başladığımdan itibaren hepinizin bildiği gibi kariyer programlarına çok değer veriyoruz ve bu amaçla sizlerle bir araya geliyoruz. Biz istiyoruz ki, bu ülkenin Cumhurbaşkanı, Başbakanı, doktorları, mühendisleri, siyasetçileri siz olun ve bu ülkeyi sizler yönetin. Dolayısıyla sizlerin önüne bu topraklardan yetişmiş, aynı havayı teneffüs etmiş büyüklerinizin sizlerle bir araya gelmesi fevkalade önemli diye düşünüyorum. Sizlerin geleceğe umutla bakması adına bu programları çok önemsiyoruz” diye konuştu.

Daha sonra öğrencilere hitap eden Vali Kerem Al ise, öğrencilerle mesleki tecrübelerini paylaştı.  Öğrencilere hiçbir zaman ümitsizliğe düşmemeleri tavsiyesinde bulunan Vali Kerem Al; “Çok çalışmak, sebat, sabır başarıyı getirir. Hiçbir zaman umutsuz olmayın. Karşınıza bir takım engeller çıkabilir. İnişi, çıkışı bol olan bir süreç yaşarsınız ama hiçbir zaman ümitsizliğe düşmeyin” dedi.
Program, Vali Kerem Al ve Muş Valisi Seddar Yavuz öğrencilerin sorularını cevaplamasıyla sona erdi.

MUŞ’UN MALAZGİRT VE BULANIK İLÇELERİNDE DE KARİYER GÜNLERİ DÜZENLENDİ

Muş Merkezde yapılan Kariyer Günleri etkinliklerinin ardından Malazgirt ve Bulanık ilçelerinde de program düzenlendi. Vali Kerem Al, her iki ilçede de düzenlenen programlara katılarak öğrencilerle mesleki tecrübelerini paylaştı. Programların sonunda Vali Kerem Al ve Muş Valisi Seddar Yavuz öğrencilerin sorularını cevapladılar.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar