19 Mart, 2024, Salı
DOLAR32.3379
EURO35.2197
ALTIN2247.4

Cumhuriyet Meyda’nında Bayramlaşma töreni

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Cumhuriyet Meyda’nında Bayramlaşma töreni
Abone ol
Ramazan Bayramının ilk günü Vali Kerem Al ve protokol mensupları, Cumhuriyet Meydanında vatandaşlarla bayramlaştı.

Ramazan Bayramının ilk günü Vali Kerem Al ve protokol mensupları, Cumhuriyet Meydanında vatandaşlarla bayramlaştı.

Bayramlaşma törenine; Vali Kerem Al ile birlikte Osmaniye Milletvekilleri Dr. Suat Önal ve Doç. Dr. Ruhi Ersoy, Garnizon Komutanı Topçu Albay Ahmet Serdar Gül, Belediye Başkanı Kadir Kara, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Metin Düz, İl Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman, kamu kurum ve kuruluşları il müdürleri, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile  vatandaşlar katıldı.

Vali Kerem Al, vatandaşlarla bayramlaştıktan sonra yaptığı konuşmada, "Öncelikle tüm Osmaniyelilerin Ramazan Bayramını tebrik ediyor, nice bayramlar temenni ediyorum. Bayramlar toplum hayatımızda çok önemli değerlerimizdir.

Bayramların, bayram gibi kutlanmasını diliyorum. Bu coğrafyada kanın, gözyaşının dinmesini temenni ediyorum. Bayramın huzura, birliğe ve dirliğe vesile olmasını diliyorum” diye konuştu. Basın mensuplarının "Osmaniye'de geçirdiğiniz son bayramınız, neler hissediyorsunuz?" sorusunu da yanıtlayan Vali Al, "Bu şirin beldenin yiğit insanlarını gönülden sevdim, onları unutmayacağım. Osmaniye ile ilgili haberleri her zaman takip edeceğim. Osmaniyelilere kapım ve gönlüm her zaman açık olacak" dedi.

Cumhuriyet Meydanındaki Bayramlaşma töreninin ardından, Vali Kerem Al, Osmaniye Milletvekilleri Dr. Suat Önal ve Mücahit Durmuşoğlu, Garnizon Komutanı Topçu Albay Ahmet Serdar Gül, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Metin Düz, İl Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman, kamu kurum ve kuruluşları il müdürleri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri Huzurevi'ni ziyaret ederek, Huzurevi sakinlerinin bayramlarını kutladılar.

Vali Kerem Al, burada yaptığı konuşmada, Huzurevi sakinlerinin bayramını kutlayarak, "Bugün buraya hem sizlerle bayramlaşmaya hem de sizlere veda etmeye geldim. 3 yıla yakın bu ilde sizlerle beraber olduk. Birçoğunuzu tanıma imkanım oldu. Kısmet bu kadarmış. Hakkınızı helal edin. İnşallah sizlerin iyi haberlerini duyarım. Sizleri sevdik, belki gerektiği kadar vakit ayıramadık ama ilgimiz sürekli sizlerde oldu. Hepinizi Allah'a emanet ediyorum. Nice sağlıklı, mutlu ve huzurlu bayramlar diliyorum" diye konuştu.

İl Müftüsü Ali Rıza Tahiroğlu ise yaptığı konuşmada "Sizleri ziyaret etmek bizim vazifemiz, görevimiz. Sizlere ne kadar saygı göstersek, vazifemizi yapmaya çalışsak da mutlaka eksiğimiz kusurumuz olur. Rabbim inşallah sizleri sağlıkla, sıhhatle, afiyetle nice bayramlara ulaştırsın" dedi.

Vali Al ve protokol mensupları bayramlaşma programı boyunca Huzurevi sakinleri ile sohbet ederek, yakından ilgilendiler. Şiirleri ve şarkıları ile programa renk katan Huzurevi sakinleri  de kendilerini bayramda yalnız bırakmayan Vali Al ve  protokol mensuplarına teşekkür ettiler.

Bayramlaşma programının son bölümü Polisevi’nde İl Emniyet müdürlüğü personeliyle gerçekleşti.

Vali Kerem Al buradaki törende tüm Emniyet mensuplarının bayramını kutlayarak; "Bugün, bu bayramlaşma merasimini aynı zamanda bir vedalaşma zemini olarak da gördüm. Hepinize arz-ı veda ediyorum. Sizlere başarılar diliyorum. Özel yaşamınızda mutluluklar diliyorum. Hepinizi Allah'a emanet ediyorum, sağlıcakla kalın" dedi.

Polisevi’ndeki bayramlaşma ile program sona erdi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar