160x600
28 Haziran, 2025, Cumartesi
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Başkan Taşkın: “Doğalgazsız mahalle bırakmayacağız”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Taşkın: “Doğalgazsız mahalle bırakmayacağız”
Abone ol
Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın, Aksa Malatya Doğalgaz Dağıtım A.ş. şirket Müdürü Güngör Ateş Ile Bir Araya Gelerek Doğalgaz Yatırımlarına Ilişkin Istişarelerde Bulundu.

Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın, AKSA Malatya Doğalgaz Dağıtım A.Ş. Şirket Müdürü Güngör Ateş ile bir araya gelerek doğalgaz yatırımlarına ilişkin istişarelerde bulundu.

Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın, makamında AKSA Malatya Doğalgaz Dağıtım A.Ş. Şirket Müdürü Güngör Ateş ile bir araya gelerek ilçede yapılan ve hayata geçirilecek doğalgaz yatırımları hakkında istişarelerde bulundu.

Battalgazi’nin her alanda kalkınması için çalışmalara aralıksız devam edeceklerini ifade eden Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın, “İlçemizde gerçekleştirilen ve hayata geçirilecek doğalgaz yatırımları hakkında AKSA Doğalgaz Müdürümüzden bilgi aldık. Vatandaşlarımızın talepleri doğrultusunda, doğalgazın ilçemizin her köşesine kazandırılması konusunda kararlı bir şekilde çalışıyoruz. Bu kapsamda, ilçemizin altyapı ihtiyaçları, nüfus yoğunluğu, coğrafi yapısı ve çeşitli diğer faktörler göz önünde bulundurularak belirlenen projeler kapsamında, ilçemizin dört bir yanında doğalgaz şebekesi kurulması ve hizmete sunulması için gerekli adımları atacağız. Battalgazili hemşerilerimiz müsterih olsunlar, inşallah doğalgazsız mahalle bırakmayacağız. Battalgazi’mizin geleceğini her alanda yeniden inşa edeceğiz. Hem vatandaşlarımıza daha kaliteli bir yaşam sunmayı hem de çevremizi korumayı hedefliyoruz. Belediye olarak yatırımlarla ilgili hemşerilerimizin ihtiyaçlarını dikkate alarak kurumlarımızla iş birliği yapmayı sürdürecek, en uygun ve verimli çözümleri hayata geçirmeye devam edeceğiz” dedi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Yunusemre Belediyesinin borcu açıklandı: “1 milyar 103 milyon”Önceki Haber

Yunusemre Belediyesinin borcu açıklandı:...

Gazzede can kaybı 34 bin 356ya yükseldiSonraki Haber

Gazzede can kaybı 34 bin 356ya yükseldi

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar