08 Mayıs, 2024, Çarşamba
DOLAR32.2672
EURO34.7264
ALTIN2401.3

Ak Parti İl Başkanı TÜMSİAD'ın konuğu oldu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ak Parti İl Başkanı TÜMSİAD'ın konuğu oldu
Abone ol
Ak Parti Osmaniye İl Başkanı Avukat Hamza Tor, Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği Şubesini ziyaret etti.
Ak Parti Osmaniye İl Başkanı Avukat Hamza Tor, Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği Şubesini ziyaret etti.

TÜMSİAD’ın geleneksel “Cumartesi Buluşmaları’na konuk olan Hamza Tor, iş adamları ile Osmaniye ve ekonomi üzerine fikir alışverişinde bulundu.

Toplantıda iş dünyasının sorunlarını ve beklentilerini dile getiren TÜMSİAD Osmaniye Şube Başkanı Murat Özkardeş, devlet tarafından sağlanan hibe ve desteklerin işini büyütmek isteyen KOBİ’lerin ihtiyaç ve taleplerine göre olması gerektiğini belirtti.

Osmaniye’nin coğrafi konumu itibari ile önemli bir kavşak noktasında olduğunu belirten Özkardeş, “Organize Sanayi Bölgesine yatırım yapmak isteyen çok sayıda işadamı var. Ancak OSB’de yer olmadığı için bu yatırımlar gerçekleşmiyor. OSB’nin genişlemesi için çalışmaların olduğunu biliyoruz. Sizden bu konuyu Sayın Başbakanımıza iletmenizi talep ediyoruz” dedi.

TÜMSİAD Osmaniye Şubesine davetleri için teşekkür eden Ak Parti İl Başkanı Hamza Tor, “Ülkelerin gelişmişliği, milli gelirinin büyüklüğü ve buna bağlı olarak da kişi başına düşen milli gelirle ölçülüyor. TÜMSİAD gerek Osmaniye’de gerekse Türkiye genelinde yaptığı çalışmalar ve üyelerinin de gerçekleştirdiği yatırımlarla ülkemizin kalkınması ve büyümesi için önemli hizmetler yapıyor. TÜMSİAD, üretim ve yatırım yaparak istihdamın artmasına, ekonominin büyümesine ve milli gelirin yükselmesine ciddi katkılar sağlıyor” diye konuştu.

Sivil toplum kuruluşlarından gelen öneri ve talepleri önemsediklerini ifade eden Tor, “TÜMSİAD’ın Osmaniye’deki çalışmalarını yakından takip ediyorum. Çalışmalarınız toplumda konuşuluyor ve hizmetlerinizde büyük kabul görüyor. Gündeme getirdiğiniz konular muhatapları ve toplum tarafından ciddiye alınıyor.

Osmaniye için gündeme getirdiğiniz konuların takipçisi olacağız ve mutlaka ilgili yerlere ileteceğiz” şeklinde konuştu.

Ziyarette Ak Parti İl Başkanı Av. Hamza Tor’a İl Genel Meclis Üyesi Av. Mehmet Altun ile İl yönetim kurulu üyesi Servet Aksu da eşlik etti.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar