19 Mayıs, 2024, Pazar
DOLAR32.2053
EURO35.1156
ALTIN2500.6

Özgür Özel ve Devlet Bahçeli 45 dakika görüştü

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Özgür Özel ve Devlet Bahçeli 45 dakika görüştü
Abone ol
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi ziyaret etti.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi ziyaret etti.

Bahçeli Özel’i TBMM’deki makamında ağırladı.

Görüşme yaklaşık 45 dakika sürerken görüşmenin detayları ile ilgili CHP Lideri Özel grup toplantısında açıklamlarda bulundu. 

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel’i TBMM’deki makamında ağırladı.

MHP Genel Başkanı Bahçeli, Türkiye Büyük Millet Meclisindeki makamında CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile bir araya geldi.

Basına kapalı olarak gerçekleşen görüşme saat 12.00’de başladı. İkili yaklaşık 45 dakika görüştü.

Özel’i kapıda karşılayan Bahçeli, aynı şekilde makam odasının kapısına çıkarak uğurladı.

Özgür Özel’in MHP lideri Bahçeli’ye tespih ve mesir macunu hediye ettiği, Bahçeli’nin ise Özel’e porselen tabak hediye ettiği öğrenildi.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, MHP lideri Bahçeli ile gerçekleştirdiği görüşmeye ilişkin partisinin TBMM grup toplantısında değerlendirmelerde bulundu.

Özel, görüşmenin gayet olumlu ve verimli geçtiğini belirtti ve Bahçeli'ye ev sahipliği ve yapıcı katkıları için teşekkür etti.

Görüşme sonrası her iki tarafın da kendi ifadelerini paylaşabileceklerini ancak verilen cevapları açıklamayacaklarını vurguladı.

"Seçim sonuçlarını değerlendirdik"

Özel, toplantıda seçim sonuçlarını samimiyetle ele aldıklarını, Bahçeli'nin değerlendirmelerini memnuniyetle dinlediklerini ve tebriklerini kabul ettiklerini söyledi.

Dış politikada, özellikle Filistin-Kıbrıs konularında Türkiye'nin duruşunu paylaştıklarını ve CHP'nin uluslararası alanda Türkiye'nin bir partisi olduğunu vurguladıklarını aktardı.

Ayrıca, asgari ücrete zam talebini de görüştüklerini ve temmuzda bu konuda adımlar atılması gerektiğini belirtti.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Türkelide Orman Benim kampanyasıÖnceki Haber

Türkelide Orman Benim kampanyası

Ambalaj sektörü ‘starlarını’ arıyorSonraki Haber

Ambalaj sektörü ‘starlarını’ arıyor

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar