02 Haziran, 2024, Pazar
DOLAR32.2363
EURO34.9606
ALTIN2412.1

Selçuklu Sanat Akademisi öğrencileri Paldır Güldür Şov isimli tiyatro gösterisi sahneledi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Selçuklu Sanat Akademisi öğrencileri Paldır Güldür Şov isimli tiyatro gösterisi sahneledi
Mehmetçik Vakfı Kurban Bağışı
Abone ol
Konya'nın Merkez Selçuklu Ilçe Belediyesi Sanat Akademisi'nde Tiyatro Eğitimi Alan öğrencilerin Sahneye Aktardıkları "paldır Güldür şov" Isimli Tiyatro Gösterisi Bir Kez Daha Izleyicilerden Büyük Beğeni Aldı.

Konya’nın merkez Selçuklu İlçe Belediyesi Sanat Akademisi’nde tiyatro eğitimi alan öğrencilerin sahneye aktardıkları "Paldır Güldür Şov" isimli tiyatro gösterisi bir kez daha izleyicilerden büyük beğeni aldı.

Selçuklu Belediyesi tarafından şehrin sanat ve kültür hayatına kazandırılan Selçuklu Sanat Akademisi faaliyetlerine devam ediyor. Akademide tiyatro eğitimi alan öğrencilerin sahnelediği “Paldır Güldür Şov” isimli tiyatro oyunu izleyicilerden tam not aldı.

“Selçuklumuzda eğitime, sanata, kültüre, spora verdiğimiz değerli neticeleri hep birlikte alıyoruz”

Gösteride konuşan Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, "Ben özellikle bugün burada bizlerle birlikte olan tüm misafirlerimize teşekkür ediyorum. Salonumuz dolu. Bu muhteşem oyunu burada bütün misafirlerimizle birlikte izledik. İnanın çok gururluyum, çok mutluyum. Geçtiğimiz haftalarda burada TEKNO-SEL yarışmalarını yaptık. 61 okuldan yüzlerce öğrenci yarışmalara katıldı ve hepsi birbirinden kıymetli projeler ürettiler. Türkiye şampiyonu olan U16 Futbol Takımımızın şampiyonada kazandığı o güzel kupasını meclis salonumuzda yukarıya kaldırdık ve şimdi de Sanat Akademimizin bu muhteşem oyununu izledik. Ben çok mutluyum. Selçuklumuzda eğitime, sanata, kültüre, spora verdiğimiz değerli neticelerini hep birlikte alıyoruz. Bütün çocuklarımızı tebrik ediyorum. Değerli yöneticilerimiz başta olmak üzere tüm emek verenleri ayrı ayrı tebrik ediyorum. İnşallah Sanat Akademimiz bu güzel çalışmalarını gün geçtikçe geliştirerek devam ettirecek. Ben inanıyorum ki Türkiye’ye örnek işleri, projeleri gerçekleştiriyoruz. Tüm ekibi alkışlıyorum, selamlıyorum, tebrik ediyorum. Nice güzel oyunlara nice güzel başarılara diyorum sağ olun çocuklar” dedi.

Başkan Pekyatırmacı gösteri sonrasında oyunda emeği geçen tiyatro eğitmenlerine çiçek takdim ederken minik yeteneklere de ödül takdim etti. Selçuklu Kongre Merkezi’nde sahnelenen tiyatro oyunu günün anısına hep birlikte çekilen aile fotoğrafıyla son buldu.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Edirnede yağmur etkili olduÖnceki Haber

Edirnede yağmur etkili oldu

Karabükte iki otomobil çarpıştı: 3 yaralıSonraki Haber

Karabükte iki otomobil çarpıştı: 3 yaral...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar