26 Nisan, 2024, Cuma
DOLAR32.5397
EURO34.9535
ALTIN2454.6

PELİN GÜNEŞ, “SEN DE OKU” İÇİN YAZDI!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
PELİN GÜNEŞ, “SEN DE OKU” İÇİN YAZDI!
Abone ol
Kelimelerle mücadeleeden çocuklar, SEN de OKU koleksiyonunun yeni kitabı Elveda Patatesler ile empati kurmanın yollarını keşfederken okuma sevgisi kazanıyor.

Kelimelerle mücadeleeden çocuklar, SEN de OKU koleksiyonunun yeni kitabı Elveda Patatesler ile empati kurmanın yollarını keşfederken okuma sevgisi kazanıyor.

Ödüllü yazar Pelin Güneş’in farkındalık yaratan hikâyesi veyenilikçi ressam Gül Sarı’nın karakteristik çizimleriyle dikkat çeken ElvedaPatatesler, Tudem’in, disleksik ve okuma güçlüğü çeken çocuklar içinözel olarak hazırladığı SEN de OKU koleksiyonunun Türk yazarlar serisindeki yerini aldı.

Yetişkinlerin kendi hayatları ile ilgili aldıklarıkararların çocukları üzerinde nasıl ‘derin’ izler bırakabileceğini gözler önüneseren bu içtenlikli kitap; dağılan aileler, işsizlikle mücadele, maddizorluklar gibi güncel toplumsal ve ekonomik sorunlara da eğilerek, okurlarınındünya görüşlerini çeşitlendiriyor.

Gerçek hayattan ilham alan naif metniyle son derece vurucubir hayata tutunma hikâyesine imza atan Elveda Patatesler, sıkıntılarınüstesinden gelebilmek ve zorluklara göğüs gerebilmek için paylaşmanın vedayanışmanın önemini vurguluyor.

Kelimelerle mücadeleeden çocuklar, SEN de OKU koleksiyonu ile okuma sevgisi kazanıyor!

Tudem’in, disleksik ve okuma güçlüğü çeken çocuklar içinözel olarak hazırladığı SEN de OKU koleksiyonu,kitapları eğlenceli kılan bir okuma deneyimi vadediyor.

SEN de OKUkoleksiyonu, kitaplara mesafeli duran çocukların rahat okuyabileceklerimetinsel ve fiziksel özelliklere sahip, ilgilerini çekecek güncel konulara vetemalara değinen resimli kitaplardan oluşuyor.

Sade, kolay anlaşılır dili; okuma akışına yardımcı olmasıiçin özel olarak tasarlanmış yazı tipi; göz yorgunluğunu azaltıp, metnin rahatalgılanmasını sağlayan hafif renklendirilmiş kalın kâğıdı ve rahat okumayı üstdüzeye taşıması için harfler, satırlar, paragraflar arası geniş boşlukkullanımıyla fark yaratan SEN de OKUkoleksiyonu, okumaya isteksiz ve okuma güçlüğü çeken çocukları kitaplarınrenkli dünyasıyla buluşturuyor.

İlk okuma seviyesinden başlayarak kolaydan zora doğru aşamaaşama ilerleyen bir okuma yelpazesi sunan SENde OKU koleksiyonu, çocuklara okuma zevkini yaşatıp onları yetkin okur olmayolunda cesaretlendiriyor.

İlgi yaşı ve yıldızlarla belirtilen okuma seviyesi bilgilerisayesinde, çocuklarına uygun kitap seçiminde kararsız kalan ebeveynlerekılavuzluk edecek SEN de OKUkoleksiyonu, yeni kitaplarla zenginleşmeye ve büyümeye devam edecek!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar