26 Nisan, 2024, Cuma
DOLAR32.5445
EURO34.9532
ALTIN2456.6

OKÜ’de 3. Kariyer günleri

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
OKÜ’de 3. Kariyer günleri
Abone ol
Osmaniye korkut Ata Üniversitesi kulüplerinden Girişimcilik ve Kariyer Kulubü bu yıl 3.sünü düzenlediği Kariyer Günleri Üniversitemiz 15 Temmuz Şehitler Amfisi’nde yapıldı.

OsmaniyeKorkut Ata Üniversitesi kulüplerinden Girişimcilik ve Kariyer Kulubü bu yıl 3.sünü düzenlediği Kariyer Günleri Üniversitemiz 15 Temmuz Şehitler Amfisi’nde yapıldı.

İki gün süren 3. Kariyer Günlerinin ilk gününde Limakport Müdür Yardımcısı Mehmet Ünlü, GTT Gruop Yönetici Direktörü Selahattin Urfalı ve Üniversitemiz mezunu Datalift Asansör Şirketinde Elektrik-Elektronik Mühendisi olarak çalışan Merve Saray yer alırken ikinci gününde HABİTAT Finansal Bilinç Uzmanı Saha Koordinatörü Envercan Yüksel, Zorlu Enerji Osmaniye Bahçe İlçesi Rüzgar Enerji Santrali İşletme Müdürü Oktay Ertuğrul ve Psikolog Döne Doğan yer aldı.

3. Kariyer Günlerinin açılış konuşmasını Girişimcilik ve Kariyer Kulubü Yönetim Kurulu Başkanı Gülcan Uygun yaptı. 



Uygun, “Kariyer Günlerinin 3.sünü düzenlemekten dolayı çok mutluyuz. Bizlerin davetini kırmayıp Kariyer Günlerine konuşmacı olarak gelen tüm konuşmacılarımıza teşekkür ederken kulübümüzün bu etkinliğinde emek veren tüm arkadaşlarıma da ayrıca teşekkür ediyorum.”dedi.

İki gün süren Kariyer Günlerinde konuşmalarını gerçekleştiren Limakport Müdür Yardımcısı Mehmet Ünlü, GTT Gruop Yönetici Direktörü Selahattin Urfalı, Üniversitemiz mezunu Datalift Asansör Şirketinde Elektrik-Elektronik Mühendisi olarak çalışan Merve Saray, HABİTAT Finansal Bilinç Uzmanı Saha Koordinatörü Envercan Yüksel, Zorlu Enerji Osmaniye Bahçe İlçesi Rüzgar Enerji Santrali İşletme Müdürü Oktay Ertuğrul ve Psikolog Döne Doğan’a Girişimcilik ve Kariyer Kulubü Yönetim Kurulu Başkanı Gülcan Uygun’un yanı sıra Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Belgin Harmancıklı, Oktay Arzık, Yönetim Kurulu Üyeleri Hatice Kübra Kurt, Fatma Karasayar, Hüsnü Tani Ayfer Hanım Güneş, Adile Doğan, Tuğba Akaslan, kulüp üyeleri Asiye Ödül, Rümeysa Karabudak tarafından çiçek ve katılım belgeleri takdim edildi.
 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar