08 Mayıs, 2024, Çarşamba
DOLAR32.2639
EURO34.7026
ALTIN2402.1

Kaymakam Ünlü'den birlik ve beraberlik çağrısı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kaymakam Ünlü'den birlik ve beraberlik çağrısı
Abone ol
Turhal Kaymakamı Mehmet Ünlü, ülkeyi karıştırmak isteyenlere karşı her zamankinden daha fazla birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyduğumuzu söyledi.

Turhal Kaymakamı Mehmet Ünlü, ülkeyi karıştırmak isteyenlere karşı her zamankinden daha fazla birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyduğumuzu söyledi.

Tokat’ın Turhal ilçesinde Özel Yıldırım Koleji tarafından düzenlenen iftar yemeği ilçe protokolünü bir araya getirdi.

İftar programına İlçe Kaymakamı Mehmet Ünlü, Belediye Başkan Yardımcısı Fikret Koç, İlçe Emniyet Müdürü Salih Turalı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Nihat Aymak, Devlet Hastanesi Başhekimi Mehmet Yasin Yücer, Özel İdare Müdürü Nazif Yılmaz, İlçe Tarım Müdürü Yunus Emre Bulut, Turhal Nüfus Müdürü Cuma Kökduman, Dantela Eğitim Hizmetleri Müdürü Mehmet Çekin ve davetliler katıldı.

İftar yemeğinden sonra bir konuşma yapan Yıldırım Koleji Müdürü Nahit Ören, okulun eğitim sistemi ve başarıları hakkında bilgi vererek, eğitim ve öğretiminin önemine değindi. İlçede 14 yıldır faaliyet gösterdiklerini belirten Müdür Ören, bu yıl da SBS’de ilçe birincisi çıkarmanın gurur ve mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Ören, "Türkiye ve dünyada her geçen gün eğitim daha da önem kazanıyor. Ülke ve ilçe olarak gelişmek ve ilerlemek istiyorsak, eğitime ve çocuklarımızın eğitimine önem vermeli, onların daha kaliteli ve güzel imkanlarda eğitim görmelerini sağlamalıyız. Çocuklarımızın daha güzel ve iyi yerlere gelmesi onlara yapacağımız eğitim ile doğru orantılıdır. Biliyorsunuz gül, gül bahçesinde yetişir. Tüm davetlilere davetimize icabet ettikleri için herkese teker teker teşekkür eder, ramazan ayının hakkımızda hayırlara vesile olmasını dilerim.”dedi.

HER ZAMANKİNDEN DAHA FAZLA BİRLİK BERABERLİĞE İHTİYACIMIZ VAR

Yıldırım Kolej’inin başarılarının ilçe adına gurur verici olduğunu kaydeden Turhal Kaymakamı Mehmet Ünlü, başarılarından ve düzenlenen iftar programından dolayı kolej yetkililerine teşekkürlerini iletti. Son günlerde her zamankinden daha çok birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyulduğunu kaydeden Ünlü, ülkeyi karıştırmak isteyenlere karşı halkın sağduyulu davranarak bu durumu atlatabileceğini anlattı. Ünlü, "Öncelikle Ramazan Ayı’nın bütün rahmetinden, bereketinden ve mağfiretinden Cenab-ı Hak bizleri azami ölçüde faydalanmayı nasip etsin. Bu mübarek ayın tüm insanlık alemine hayır, barış ve huzur getirmesini temenni ederken tüm şehitlerimizi de minnetle anıyor ve aziz milletimizin başındaki belaların bir an evvel defini diliyorum." diye konuştu.

Dantela Eğitim Hizmetleri AŞ Müdürü Mehmet Çekin ise, ramazan ayının birlik, beraberlik, yardımlaşma ve dayanışma ayı olduğunu ifade ederek, birlik ve beraberliğin önemini vurgulayarak, "Ramazan ayının ilçemize ve ülkemize huzur, mutluluk ve barış getirmesi temenni ediyorum. Ramazan’da çevremizde bulunan ihtiyaç sahiplerine yardımda bulunmak aramızdaki sevgiyi daha da artıracaktır.” şeklinde konuştu.

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar