29 Mart, 2024, Cuma
DOLAR32.3692
EURO35.044
ALTIN2325.3

Volvo Trucks, teslimatlarıyla büyüyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Volvo Trucks, teslimatlarıyla büyüyor
Abone ol
2019 yılını büyüme ile kapatan Volvo Trucks, 2020 yılında da teslimatlarına hız kesmeden devam ediyor.

2019 yılını büyüme ile kapatan Volvo Trucks, 2020 yılında da teslimatlarına hız kesmeden devam ediyor.

Türkiye distribütörlüğünü Temsa İş Makinaları’nın yürüttüğü Volvo Trucks, uluslararası taşımacılık sektöründe faaliyet gösteren Mestur Nakliyat’a 15 adet Turbo Compound motorlu Volvo FH500 satışı, inşaat sektöründe faaliyet gösteren AGK İnşaat’a 25 adet Volvo FMX 8x4 460 HP kamyon satışı ve uluslararası taşımacılığın yanı sıra, ithalat, akaryakıt ve sigortacılık sektörlerinde de faaliyet gösteren Özakar Nakliyat’a 10 adet Turbo Compound motorlu Volvo FH500 HP satışı gerçekleştirdi.

Şirketler, sunduğu güvenli, konforlu ve tasarruflu araçlar ile müşteri odaklı satış sonrası hizmet anlayışı nedeniyle Volvo Trucks markasını ve Temsa İş Makinaları iş birliğini tercih etmeye devam ediyor.

Uluslararası taşımacılık firması Mestur Nakliyat, Volvo Trucks’ın Türkiye distribütörlüğünü yürüten Temsa İş Makinaları’ndan, 15 adet Volvo Trucks FH500 teslim alarak, filosundaki Volvo markalı kamyon sayısını 98’e yükseltirken, dayanıklılığı, rakipsiz güçlü motor freni ve yüksek verimliliği ile öne çıkan Volvo FMX 8x4 460 HP kamyonları tercih eden AGK İnşaat’ın filosundaki araç sayısı 40’a ulaştı. Araç filosunun tamamı Volvo markalı araçlardan oluşan Özakar Nakliyat ise 10 adet yeni nesil Turbo Compound motorlu Volvo FH500 HP ile filosunun gücüne güç kattı.

Tasarrufun yeni adresi Turbo Compound motorlu Volvo FH500

2800 Nm torka sahip bu yeni modeller, uzun yol taşımacılığında yüksek performans ve konforuna ek olarak sunduğu verimliliği ile öne çıkıyor; önceki araçlara kıyasla %7 oranında yakıt avantajı sağlıyor. Yeni nesil Turbo Compound motorlu bu çekiciler, yol için uyarlanmış yüksek güçlü uçak motorlarında bulunan Turbo Compound teknolojisini kullanıyor ve Turbo Compound ünitesi, kamyonun egzoz gazlarındaki aşırı ısı ve enerjiyi yeniden kullanabildiği için Volvo Trucks’ın bugüne kadarki en yüksek yakıt tasarruflu kamyonu olma özelliğine sahip. Sağladığı yüksek yakıt tasarrufunun yanı sıra sürüş güvenliği ve kolaylığı da sunan Volvo Trucks FH500, uzun yolda şoförü yormayan konforlu XL kabini, park halinde kullanılabilen kliması ve güvenliği destekleyen Active Cruise Control gibi donanımları ile de öne çıkıyor.

Dayanıklılığı ve güçlü performansı ile Volvo FMX 8x4 460 HP

Tüm Volvo markalı kamyonlar gibi yüksek dayanıklılığı ve güçlü performansı ile öne çıkan Volvo FMX 8x4 460 HP kamyonlar ise 8+5 mm’lik İsveç çeliği çift şasisi, 50 ton teknik aks kapasitesi, 375 kw’lık rakipsiz güçlü motor freni ile farklılaşıyor. Volvo FMX 8x4 460 HP kamyonlar ayrıca düşük devirde yüksek tork ile minimum yakıt tüketimi sağlıyorlar.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar