160x600
18 November, 2025, Tuesday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Teknosa’dan Samsun’a Üçüncü Mağaza

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Teknosa’dan Samsun’a Üçüncü Mağaza
Abone ol
Teknosa, dijital mağaza konseptiyle Samsun Piazza AVM’de üçüncü mağazasını açtı. Extra formatta hizmet veren mağaza, binlerce ürünü tüketiciyle buluşturuyor.

Türkiye’nin öncü teknoloji perakendecisi Teknosa, dijital mağaza konseptini genişletmeye devam ediyor.

Şirket, Samsun’daki üçüncü mağazasını Piazza AVM’de hizmete açarak, teknoloji tutkunlarını yenilikçi alışveriş deneyimiyle buluşturdu.

Extra formatta tasarlanan yeni mağazanın açılışına Teknosa üst yönetim ekibi ve iş ortakları katıldı.

Geniş ürün yelpazesiyle hizmet vermeye başlayan mağazada; televizyondan bilgisayara, akıllı telefondan küçük ev aletlerine kadar binlerce ürün tüketicilerin beğenisine sunuluyor.

Dijital Konseptle Yeni Nesil Deneyim

Teknosa, dijital dönüşüm vizyonuyla oluşturduğu yeni konsept mağazalarında, ziyaretçilere hem konforlu hem de etkileşimli bir alışveriş deneyimi yaşatmayı hedefliyor.

Samsun Piazza AVM’de açılan mağaza da bu anlayışın bir yansıması olarak, kullanıcı dostu alanları ve modern tasarımıyla öne çıkıyor.

Teknosa yetkilileri, müşteri beklentilerini odağa alan mağaza yatırımlarının artarak süreceğini belirterek şu ifadeleri kullandı:

“Teknolojiyi herkes için erişilebilir kılmak en büyük hedefimiz. Bu doğrultuda Samsun’daki yeni mağazamızla müşterilerimize daha dijital, daha konforlu bir alışveriş deneyimi sunmayı amaçlıyoruz.”

Tüketici Odaklı Yatırımlar Devam Edecek

Şirket, online alışveriş kanallarıyla entegre çalışan fiziksel mağazalarında hem satış hem de teknik destek hizmeti sunuyor.

Teknosa, Türkiye genelindeki mağaza ağını genişletmeye devam ederken, müşteri deneyimini merkeze alan dijital dönüşüm yatırımlarını da sürdürüyor.

Yeni mağazasıyla birlikte Teknosa, Samsun’da teknolojiseverlere daha yakın olmayı ve bölgedeki tüketicilere hızlı, yenilikçi hizmetler sunmayı hedefliyor.

Örgü İpliği
Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Aliağalı yüzücüler Türkiye finallerine kaldı Önceki Haber

Aliağalı yüzücüler Türkiye finallerine k...

Kahramanmaraş’ta Lösemili Çocuklara Moral Etkinliği Sonraki Haber

Kahramanmaraş’ta Lösemili Çocuklara Mora...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar