26 Nisan, 2024, Cuma
DOLAR32.5763
EURO34.9884
ALTIN2459.6

Airpods 2 ile Müzik Keyfi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Airpods 2 ile Müzik Keyfi
Abone ol
Telefondan müzik dinlemek çoğu zaman kolay gözükebilir. Fakat kulaklık aracılığı ile müzik dinlemek için bir kulaklığa ihtiyacınız vardır.

Airpods 2 ile Müzik Keyfi

Telefondan müzik dinlemek çoğu zaman kolay gözükebilir. Fakat kulaklık aracılığı ile müzik dinlemek için bir kulaklığa ihtiyacınız vardır. Airpods 2 kablosuz kulaklık ile müzik dinlemek artık daha kolay bir hale geldi. Kablosuz bluetooth kulaklıklar arasında estetik yapısı ile ön plana çıkan bu cihazları cimri.com üzerinden inceledik. İşte genel özellikleri ile Airpods 2 kablosuz kulaklıklar:

Hızlı Şarj Ederek Zaman Kazanın

Telefonların hızlı şarj özelliği olduğu gibi Airpods 2 kablosuz kulaklıkların da hızlı şarj özelliği bulunur. 15 dakika gibi kısa bir sürede bu cihazları şarj edebilir ve doğrudan kullanabilirsiniz. Apple tarafından üretilen ve beyaz bir renge sahip olan Airpods 2 kablosuz kulaklıklar yüksek kalitede ses çıkışı verir. Aynı zamanda tek bir şarj ile uzun saatler boyunca cihazı kullanabilirsiniz. Airpods 2 kulaklıkların sesli asistan desteği vardır. Komut vererek cihazı çalıştırabilirsiniz. Diğer yandan Apple tarafından çıkarılan bilgisayar, akıllı saat ve tabletler ile bu kulaklıkları senkronize edebilir ve uyum içinde kullanabilirsiniz. Airpods 2 kulaklıkları stereo ses çıkışı verir ve farklı müzik formatındaki şarkıların ses kalitesini yüksek tutar. Ayrıca cihaz aracılığı ile sesli konuşma yapabilir ve ses kaydı oluşturabilirsiniz. Uzaktan kumandası bulunan cihazda gürültü engelleyici mikrofon bulunur.

Gürültü Kirliliği Yapmaz

Kulak içi bir tasarıma sahip olan Airpods 2 kablosuz kulaklıklar dışarıya ses sızdırmaz. Böylelikle başkalarını rahatsız etmeden gün içi toplu taşımalarda ve kalabalık yerlerde müzik dinleyebilirsiniz. Kulak derisini ve yüzeyine zarar vermeden yumuşak bir kullanıma sahip olan Airpods 2, cildi tahriş etmez. Bu cihazlar tamamen hijyeniktir ve üzerindeki boya sökülmez. Airpods 2 kablosuz kulaklıkların temizliğini kolay bir şekilde yapabilirsiniz. Aynı zamanda cihazın üzerinde toz ve leke oluşmaz. Airpods 2 kulaklıkları kendi kutusunda ya da kadife bir kılıfta muhafaza edebilirsiniz. Bu kulaklıkları doğrudan internet üzerinden sipariş verip satın alabilirsiniz. Kablo derdine son veren Airpods 2 kulaklıklar hafif bir tasarım ile üretilmiştir. Modern fabrikalarda el değmeden üretilen bu cihazlar direkt tüketicilere ulaşır ve kullanım hazır bir şekilde satışa sunulur.

Ergonomik Bir Ürün

Boyutları itibari ile küçük olan Airpods 2 kablosuz kulaklıkları, istediğiniz yere götürebilirsiniz. Bu cihazları seyahat sırasında yanınızda taşıyabilirsiniz. Ayrıca yüksek basınç durumunda cihaz performansından ödün vermez ve parazit oluşumu yapmaz. Airpods 2 kablosuz kulaklıklar sıcağa ve soğuğa karşı dayanıklıdır. Yılın dört mevsimi bu kulaklıkları kullanabilirsiniz. Kablosuz şarj kutusunu da aynı şekilde yanınızda taşıyabilir ve istediğiniz yerde kullanabilirsiniz. Airpods 2 kulaklıkları hediye edebilir ve sevdiklerinize sürpriz yapabilirsiniz. Eğer çok müzik dinleyen biri iseniz bu cihazlardan yararlanabilir ve her yerde kullanabilirsiniz. Geniş bir kullanım alanı bulunan Airpods 2 kablosuz kulaklıkları iş yerine getirebilir ve telefon görüşmelerinizi mobil olarak yapabilirsiniz.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar