27 Nisan, 2024, Cumartesi
DOLAR32.455
EURO34.829
ALTIN2438.6

Vali yardımcısı ve Kaymakamlara veda yemeği

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Vali yardımcısı ve Kaymakamlara veda yemeği
Abone ol
Osmaniye’de görevli iken kararname ile başka yerlere atanan Vali Yardımcısı ve Kaymakamlar onuruna veda yemeği düzenlendi.
Osmaniye’de görevli iken kararname ile başka yerlere atanan Vali Yardımcısı ve Kaymakamlar onuruna veda yemeği düzenlendi.

Vali Yardımcıları ve Kaymakamlar Kararnamesi ile görev yerleri değişen Vali Yardımcısı Dr. M.H. Nail Anlar ile Kadirli Kaymakamı Muhittin Pamuk, Bahçe Kaymakamı Mehmet Alper Çığ, Toprakkale Kaymakamı Mehmet Maraşlı, Sumbas Kaymakamı Bedir Deveci için veda yemeği düzenlendi.
 
Polisevinde düzenlenen yemeğe Vali Kerem Al, Garnizon Komutanı Topçu Albay Ahmet Serdar Gül, Cumhuriyet Başsavcısı Ali İrfan Yılmaz, Adalet Komisyonu Başkanı Dr. Ziya Koç, Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Orhan Büyükalaca, Vali Yardımcıları Mehmet Öz ve Alp Eren Yılmaz, Düziçi Kaymakamı Mustafa Koç, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Metin Düz, İl Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman, İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Altun, Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Bukan, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Yanık, İl Müftüsü Ramazan Çortul, kamu kurum ve kuruluşları il müdürleri katıldı.

Vali Kerem Al, yaptığı konuşmada, ilimize bugüne kadar yaptıkları hizmetler için teşekkür ederek, “Vali Yardımcımız ve Kaymakamlarımız ilimizdeki görevlerini başarıyla tamamladılar. İlin Valisi olarak arkadaşlarımızın çalışmalarından son derece memnunum. Yeni görev yerlerinde başarılar diliyorum, başarıları bizler için övünç kaynağı olacaktır. Mesai arkadaşlarımız hayatımızın bir parçasıdır, onların her birinin ayrılması hayatımızdan bir şey koparır. Bu tür veda programlarında hüzün de olur ama bizlerin sevinci arkadaşlarımızın görevlerini yüzlerinin akıyla tamamlamış olarak yeni görevlerine gidiyor olmalarıdır. Vali Yardımcımız ve Kaymakamlarımıza çalışma hayatlarında başarılar, özel yaşamlarında ise sağlık ve mutluluklar diliyorum” diye konuştu. Vali Al’ın konuşmasının ardından protokol mensupları da görev yerleri değişen Vali Yardımcısı ve Kaymakamlara yeni görevlerinde başarılar dilediler.

Vali Yardımcısı Dr. M.H. Nail Anlar ile Kadirli Kaymakamı Muhittin Pamuk, Bahçe Kaymakamı Mehmet Alper Çığ, Toprakkale Kaymakamı Mehmet Maraşlı, Sumbas Kaymakamı Bedir Deveci ise Osmaniye’den güzel duygularla ayrıldıklarını belirterek, başta Vali Kerem Al olmak üzere tüm çalışma arkadaşlarına teşekkür ettiler.

Yemek programı sonunda Vali Kerem Al, Vali Yardımcısı ve Kaymakamlara ilimize yaptıkları hizmetlerden dolayı başarı belgesi ve çeşitli hediyeler takdim etti.

Vali Kerem Al, halen Vali Yardımcısı olarak görevlerini sürdüren Mehmet Öz ve Alp Eren Yılmaz’a da hizmetleri nedeniyle başarı belgesi verdi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar