02 Mayıs, 2024, Perşembe
DOLAR32.5132
EURO34.8544
ALTIN2421.0

Vali kerem Al'dan Kurban Bayramı Mesajı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Vali kerem Al'dan Kurban Bayramı Mesajı
Abone ol
OSMANİYE Valisi Kerem Al, Kurban Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.
OSMANİYE Valisi Kerem Al, Kurban Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Vali Al Mesajında, "Milletçe; barış, kardeşlik ve bereket iklimini tüm benliğimizle yaşamanın huzuruyla, içerisinde pek çok güzellikleri barındıran, dini ve milli hisleri coşturan, birlik ve beraberlik, yardımlaşma ve dayanışma duygularının coşku ile yaşandığı Kurban Bayramıyla bir kez daha buluşmanın mutluluk ve heyecanını yaşıyoruz." dedi.

Asil Türk  milletinin tarihi boyunca, bayramların anlam ve önemini ifade eden, barış, kardeşlik, sevgi, hoşgörü gibi değerleri her zaman bir yaşam biçimi olarak benimsediğini kaydeden vali Al, "Bu sayede milletimiz binlerce yıllık tarihinde yekvücut olmuş, tüm zorluklara karşı ayakta kalmayı başarmıştır.

Yaklaşan kurban bayramında her zaman olduğu gibi, dayanışma halinde yeniden ocaklarımızı şenlendirecek, insanlarımızın yüzünü yeniden güldüreceğiz. Ülkemizde son zamanlarda yaşanan sorunlar, Milletimizin güçlü sağduyusu ve birlikte yaşama iradesinin benimsenmesiyle çözülecektir.

Dün olduğu gibi bugünde necip milletimiz tek yürek, tek ses, tek vücut olarak vatanımızı ayrıştırmak, bölmek isteyenleri birlik beraberlik içerisinde hayal kırıklığına uğratacaktır. Bu güzel ve coşkulu bayram günlerinde, başta aile büyüklerimiz olmak üzere bütün yakınlarımızı, komşularımızı, şehit yakınları ve gazilerimizi, hasta ve kimsesizleri, huzurevlerindeki yaşlılarımızı ve yetiştirme yurtlarındaki çocuklarımızı ziyaret etmeli, fakir ve muhtaç durumda olanlara destek olmalı, hiç kimseyi bu bayram coşkusunun dışında bırakmamaya özen göstermeliyiz.

Bu duygu ve düşüncelerle, tüm Osmaniyeli hemşerilerimin ve değerli çalışma arkadaşlarımın bayramını içtenlikle kutlar, sağlık ve mutluluk dileklerimle, selam, sevgi ve saygılarımı sunarım."


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar