27 Nisan, 2024, Cumartesi
DOLAR32.455
EURO34.829
ALTIN2438.9

Vali Coşkun'dan CGC'ye veda ziyareti

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Vali Coşkun'dan CGC'ye veda ziyareti
Abone ol
Cumhurbaşkanlığı kararnamesiyle Kahramanmaraş'a tayini çıkan Osmaniye Valisi Ömer Faruk Coşkun, Cebelibereket Gazeteciler Cemiyeti'ne (CGC) veda ziyaretinde bulundu.

Cumhurbaşkanlığı kararnamesiyle Kahramanmaraş'a tayini çıkan Osmaniye Valisi Ömer Faruk Coşkun, Cebelibereket Gazeteciler Cemiyeti'ne (CGC) veda ziyaretinde bulundu.

Coşkun, CGC Ali Türkmen salonunda Başkanı Ali Cihangir, yönetim kurul ve üyeler tarafından karşılandı.

Osmaniye’de memnun ayrıldığını ifade eden Coşkun, şunları kaydetti: "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla Resmi Gazetede yayımlanan atama kararlarına göre Kahramanmaraş Valiliği görevine atanmış bulunuyorum. Bizler, görev nerede verilirse orada görevimizi yaparız. Osmaniye'de de 3 yıldır verilen görevi en iyi şekilde yapma gayretinde bulundum. Tabi ki eksiklerimiz belki olmuştur. Ancak ben Osmaniye'den ve Osmaniyelilerden memnun kaldım. Bundan sonra da Kahramanmaraş'ta bir kapıları vardır. Artık görevimi orada devam ettireceğim"

Basın mensuplarına da ayrıca teşekkür eden Vali Coşkun "Görev süremde her zaman iyi diyaloglar içerisinde olduk. Verdiğiniz desteklerden ve hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum. Sizleri de her zaman Kahramanmaraş'a beklerim. Haklarınızı helal ediniz" diye konuştu.

Cebelibereket Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ali Cihangir, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Vali Coşkun’un görev sürence her zaman basınla iyi ilişkiler kurduğunu anımsatan Cihangir, “Vali beyin desteğini her zaman yanımızda hissettik. Şehrimize yaptığı katkılardan dolayı teşekkür ederim. Halkımızın da vali beyden memnun olduğunu biliyoruz. Kendisini güler yüzü, sempatik yaklaşımlarıyla her zaman hatırlayacağız. Bundan sonraki görevinizde başarılar dilerim. Yolunuz açık olsun" şeklinde konuştu.

Cihangir, ziyaret sonunda Vali Coşkun’a teşekkür plaketi takdim ederken Vali Coşkun'da Akdeniz Gazetesi Muhabiri Merve Nur Çetinkaya'ya Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı tarafından onaylanan sarı basın kartını takdim etti.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar