27 Nisan, 2024, Cumartesi
DOLAR32.455
EURO34.829
ALTIN2438.6

Radyo Gönül’den Ramazan Ayına Özel Yayın

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Radyo Gönül’den Ramazan Ayına Özel Yayın
Abone ol
Radyo Gönül Yönetim Kurulu Başkanı Muhammet Kırlar 11 ayın sultanı mübarek ramazan ayının başlamasıyla ilgili mesaj yayınlamanın yanı sıra Ramazan Ayı boyunca gerçekleştirecekleri yayınla ilgili bilgi verdi.
Radyo Gönül Yönetim Kurulu Başkanı Muhammet Kırlar 11 ayın sultanı mübarek ramazan ayının başlamasıyla ilgili mesaj yayınlamanın yanı sıra Ramazan Ayı boyunca gerçekleştirecekleri yayınla ilgili bilgi verdi.

Milletimizin birlik ve beraberlik duygularıyla birlikte, sosyal dayanışmanın ön plana çıktığı Ramazan ayının kendimize ve bütün insanlığa karşı sorumluluklarımızı hatırlamamız için büyük bir fırsat olduğunu belirten Kırlar, ‘Bu ay hürmetine dargınlar barışmalı, yüzler birbirine gülümsemeli, kalplerdeki buzlar erimeli ve beraberce güzelliklere yürünmelidir. Bu duygularla saygıdeğer Osmaniyeli vatandaşlarımızın   ve tüm İslam âleminin Ramazan ayını en kalbi hislerle tebrik ediyor; Ramazan ayının bütün insanlığa barış ve huzur getirmesini, millî birliğimizin ve beraberliğimizin güçlenmesine vesile olmasını temenni ediyorum” dedi.

Kırlar, Radyo Gönül ailesi olarak saatlerce oruç tutacak olan Osmaniyeli hemşehrilerimize en kaliteli yayını sunmak için hazırlıklarımızı yaptık. Ramazan Ayı boyunca programcı arkadaşlarımızla mübarek ayın faziletine uygun eserler seçerek manevi atmosferi dinleyicilerimize yaşatmayı hedefliyoruz, bunu da dinleyicilerimizle birlikte yaşamayı istiyoruz. Dinleyicilerimizin sosyal medya hesaplarımız (facebook, twitter) ve resmi web sitemiz (www.radyogonul.com.tr) üzerinden yayıncı arkadaşlarımıza mesajlarını ulaştırabileceklerini söyledi.

Radyo Gönül Genel Müdürü Erkan Dinç ise yayınların canlı olarak yapılmasında Yönetim Kurulu Başkanı Muhammed Kırlar’ın büyük ve sınırsız desteği olduğunu ifade ederek Ramazan Ayı boyunca dinleyicilere canlı yayınlarla, her gün farklı konuklarla ulaşmayı hedeflediklerini söyledi. Dinç, ‘Sabah 9 itibari ile Gönül Dostu Muhammed’in sunumuyla Türküler dile geliyor, öğle arasında yayınladığı eserler ve ses tonuyla insanların stresini alan Duygu ile Kır Kahvesi, saatler 15 olduğunda Gönül Hırsızı programıyla düşen enerjinizi yükselten Nilgün, 17’den sonra iftar öncesine kadar iş yerinden çıkanlara yolda olanlara ve evde iftar hazırlığında olanlara seslenen Erkanshow Ramazan ayı boyunca her an gerçekleştirecekleri canlı telefon bağlantıları ile Osmaniye’nin Yayında olan ilk frekansından Gönüllere seslenecekler.’dedi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar