26 Nisan, 2024, Cuma
DOLAR32.5397
EURO34.9535
ALTIN2454.6

Milletvekili Kaya’dan 23 Nisan mesajı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Milletvekili Kaya’dan 23 Nisan mesajı
Abone ol
Osmaniye Ak Parti Milletvekili İsmail Kaya, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Osmaniye Ak Parti Milletvekili İsmail Kaya, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı.

İsmail Kaya yayınlamış olduğu mesajında; “Gazi Meclisi’mizin 100. kuruluş yıldönümü ile Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını en içten dileklerimle kutluyorum. Bu müstesna ve Türk Milleti için anlamlı günün, ülkemiz, milletimiz ve çocuklarımız için hayırlara vesile olmasını diliyorum. Türkiye Büyük Millet Meclisi’mizin ilk Başkanı Gazi Mustafa Kemal ile tüm şehit ve gazilerimizi rahmet ve minnetle yad ediyorum.

23 Nisan 1920’ vatan toprağının amansız bir şekilde dört bir tarafının işgal edildiği, aziz milletimiz için hayati bir dönemde, Türk Milletinin yeniden dirilişinin, şahlanışının sembolüdür.

“Hakimiyet kayıtsız şartsız milletindir” ruhu ile Kurtuluş Savaşını başlatan aziz milletimiz, tüm imkansızlıklara rağmen, ayağına pranga vurulmasına, bağımsızlığının elinden alınmasına , özgürlüğünün kısıtlanmasına izin vermemiş, tüm zorluklara rağmen çetin mücadeleyi şanlı bir zaferle neticelendirmiştir.

Milli iradenin , bağımsızlığın , Aziz Milletimizin hür bir şekilde temsilinin, İstiklal Harbimizin karargahı olan Türkiye Büyük Millet Meclisi, Gazi Meclisimiz aynı zamanda ben hür doğdum hür yaşarım hangi çılgın bana zincir vuracakmış şaşarım mısralarında olduğu gibi bağımsızlığımızın sembolüdür.

İşte bu kudretli ruh ile milli irademize kasteden güçleri bertaraf etmenin, çocuklarımıza daha huzurlu, sağlıklı ve güvenli bir gelecek bırakmanın çetin mücadelesini veriyoruz.

Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımız, geleceğe daha emin adımlara ile artık daha büyük, daha güçlü, daha istikrarlı bir Türkiye’de yaşayacaklar.

Kendi evlatlarımızla birlikte bölgemizin ve dünyanın tüm çocuklarına huzurlu ve güvenli bir gelecek bırakmak için tüm gücümüzle çalışmayı sürdüreceğiz.

Bu vesileyle, 23 Nisan 1920’den bugüne kadar, Türkiye Büyük Millet Meclisi çatısı altında ülkemize hizmet etmiş tüm milletvekillerimize, şükranlarımızı sunuyorum.

Tüm çocuklarımızın, tüm dünya çocuklarının bu müstesna bayramını gönülden tebrik ediyorum.”dedi. Haber Merkezi


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar