29 Mart, 2024, Cuma
DOLAR32.3275
EURO35.091
ALTIN2311.0

Matematik şampiyonlarına ödülleri verildi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Matematik şampiyonlarına ödülleri verildi
Abone ol
OSMANİYE’de 8’inci sınıflar arası düzenlenen matematik yarışmasında dereceye girenlere ödülleri dağıtıldı.
OSMANİYE’de 8’inci sınıflar arası düzenlenen matematik yarışmasında dereceye girenlere ödülleri dağıtıldı.


Hoşgörü okulları Hacı Hasan Doğru Fen Lisesi tarafından düzenlenen 8.Sınıflar Arası Matematik yarışmasının ödül töreni büyük bir coşkuyla gerçekleştirildi.


Bu sene 3’üncüsü düzenlenen OS-MAY matematik yarışmasının ödül töreni Hoşgörü Eğitim Kurumlarında yapıldı. Ödül Törenine dereceye giren öğrenciler ve aileleri ile birlikte derece almalarına katkıda bulunan öğretmenleri ve okul müdürleri de katıldı. Dereceye girenler ve ödül alan öğrencilerin mutlulukları gözlerinden okundu.


Ödül Töreninde açılış konuşması yapan Hoşgörü Liseleri Müdürü Lokman Kılıç, “Hacı Hasan Doğru Fen Lisemiz ve AYŞE Doğru Lisemiz kurulduğu yıldan itibaren eğitim adına katkı sağlayacak güzel işlere imza atmıştır. Okullarımız spor, sanat, sosyal ve bilimsel çalışmalarının yanı sıra, vermiş olduğu dil eğitimiyle de farkını ortaya koymaktadır.” Dedi.


Bu sene matematik yarışmasını devlet okulları ve özel okullar olarak iki ayrı kategoride değerlendirme yaparak toplam 60 öğrenciye ödül verdiklerini belirten Okul Müdürü Kılıç, “Destek veren okul müdürlerine, öğretmenlere, velilere, Anafen dershanelerine ve katılan öğrencilere teşekkür ediyorum.” Dedi.


Dereceye giren öğrencilere ödül olarak, birinciye 500 TL, İkinciye 400 TL ve Üçüncüye 300 TL para ödülü, madalya ve başarı Belgesi verildi.


Onları yetiştiren ve bu aşamaya getiren öğretmenlerine küçük altın, başarı belgesi, kalem seti, okul müdürlerine ise, plaket, masa seti ve başarı belgesi verildi.


Devlet okulları arasında dereceye girenlerin isimleri şöyle: 1.liği Ali Akkaya Seyhan Abdurrahim Gizer Ortaokulu, 2.liğİ Ayşe Ece Göçer Osmaniye Salih Bahçeli Ortaokulu ve 3.lüğü Zeynep Tehçi Osmaniye Cebeli Bereket Ortaokulu. Özel okullar arasında ise: 1.liği İbrahim Yiğit Kadirli Özel Serhat  Ortaokulu, 2.liği  Ayşe Sena Özdemir Osmaniye Özel Bilim Ortaokulu ve 3.lüğü Emine Turhan Ceyhan Özel Burc  Ortaokulu kazandı.



  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar