27 Nisan, 2024, Cumartesi
DOLAR32.455
EURO34.829
ALTIN2438.9

Kuru üzüm ve dut çuvallarına gizlenmiş 15 kilo esrar ele geçirildi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kuru üzüm ve dut çuvallarına gizlenmiş 15 kilo esrar ele geçirildi
Abone ol
Osmaniye'de jandarma ekiplerince, erzak yüklü kamyon ve TIR'da yapılan aramada, kuru üzüm ve dut çuvallarına gizlenmiş vaziyette 15 kilo 101 gram esrar maddesi ele geçirildi. Olayla ilgili gözaltına alınan 10 kişiden 4'ü tutuklandı.

Osmaniye'de jandarma ekiplerince, erzak yüklü kamyon ve TIR'da yapılan aramada, kuru üzüm ve dut çuvallarına gizlenmiş vaziyette 15 kilo 101 gram esrar maddesi ele geçirildi.

Olayla ilgili gözaltına alınan 10 kişiden 4'ü tutuklandı.

İl Jandarma Komutanlığı ekipleri Diyarbakır'ın Çermik ilçesinden, kamyon ve TIR'larla İstanbul'a götürülmek üzere yüklenen kışlık erzak çuvalları içerisinde uyuşturucu esrar maddesi taşındığı bilgisine ulaştı.

ARAÇLAR NARKOTİK KÖPEKLERLE ARANDI

Alınan duyum üzerine harekete geçen ekipler, kent güzergahları üzerinde fiziki takibe başladı. Çalışmalar neticesinde şüpheli bir kamyon ve iki TIR, sabahın erken saatlerinde, E-90 Otoyolu Osmaniye-Adana istikameti Sakızgediği köyü mevkiinde durduruldu.

Adli makamlarca alınan arama kararı sonrasında, İl Jandarma Komutanlığı otoparkına çekilen araçlardan, R.E.'nin kullandığı TIR'da, Uyuşturucu Arama Köpekleri 'Dora' ve 'Örtü' ile arama yapıldı. Detaylı incelemede kasa içerisindeki dut kuruları ve kuru üzüm çuvalları içerisine gizlenmiş vaziyette toplam 15 kilo 101 gram esrar maddesi ele geçirildi.

4 KİŞİ TUTUKLANDI

Olayla ilgili Diyarbakır ve Osmaniye'de gözaltına alınan 10 kişi hakkında, "Uyuşturucu imal ve ticareti" suçundan dolayı işlem başlatıldı.

Şüphelilerden, M.M., U.O., M.A. ve K.A. İl Jandarma Komutanlığında alınan ifadelerinin ardından serbest bırakılırken, adli makamlara sevk edilen R.E. ise tutuklanarak cezaevine teslim edildi. Aynı olayla ilgili Diyarbakır'da yakalanarak adli makamlara sevk edilenlerden H.A.,Y. K. ve U.K. tutuklanırken H.K. ve H.A. ise adli kontrol kararıyla serbest bırakıldı.

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar