27 Nisan, 2024, Cumartesi
DOLAR32.455
EURO34.829
ALTIN2438.9

Kent Müzesi Personeline 1 Mayıs hediyesi!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kent Müzesi Personeline 1 Mayıs hediyesi!
Abone ol
Osmaniye Ozanlar Şairler ve Yazarlar Derneği (OŞYAD), 1 Mayıs Emek ve Dayanışma günü nedeniyle, Belediye Kent Müzesi personelini teşekkür belgesi ile ödüllendirdi.

Osmaniye Ozanlar Şairler ve Yazarlar Derneği (OŞYAD), 1 Mayıs Emek ve Dayanışma günü nedeniyle, Belediye Kent Müzesipersonelini teşekkür belgesi ile ödüllendirdi.

OŞYAD Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Bardak ile Genel Sekreter Hatice Bahar, Osmaniye Belediyesi Kent Müzesi’ne; “1 Mayıs emek ve dayanışma günü (İşçi bayramı)” nedeniyle ziyarette bulundu. 

Belediye kent Müzesi’nin halka açık olması nedeniyle çalışmakla görevlendirilen personel ile görüşen OŞYAD Başkanı Mustafa Bardak ve Derneğin Genel Sekreteri Hatice Bahar, çalışan personelin “İşçi bayramını” kutlayarak sağlık ve başarı dileklerini bildirdi.

OŞYAD Genel Sekreteri Hatice Bahar, ziyaret sırasında yaptığı açıklamasında; “Dernek Başkanımızla birlikte ziyarette bulunduğumuz, Osmaniye Belediyesi Kent Müzesi sorumlusu Eşe Erat başta olmak üzere, görevli personel ve güvenlik görevlilerinin çalışmalarını motive etmek amacı ile bugün “işçi bayramı”nı kutlamaya geldik. Bu anlamlı günde Osmaniye’mizin tanıtılması için çalışan personeli kutlarken, onlara derneğimiz adına birer ‘teşekkür belgesi” sunmak istedik.  

Belediyemizin Kent Müzesi ‘Şor odası’nda 18 aydır “Şiirini al da gel!” etkinliğinin gerçekleşmesinde, görevlerinin başında bulunarak; ozan, şair ve konuklarımıza hizmet veren Müze personeline teşekkür etmeyi OŞYAD olarak görev sorumluluğu saymaktayız. Ayrıca; 21. Ekmek ödüllü şiir yarışmamızın gerçekleştirilmesi sırasında Müze bahçesinde başlayan programın yağmur nedeniyle içeriye alınarak devam etmesi olayında yaşanan ilgi ve katkılarından dolayı; Belediye Kent Müzesi sorumlusu Eşe Erat başta olmak üzere tüm personeline teşekkür etmek amacı ile ziyaret ederek, bu emekçi kardeşlerimizi “Teşekkür belgesi” ile ödüllendiriyoruz. Sağlık ve başarı dileklerimizle teşekkürlerimizi bildiriyoruz”diye konuştu.

Osmaniye Belediyesi Kent Müzesi ziyareti sırasında, OŞYAD’ın “21. Ekmek ödüllü Şiir Yarışması”na katkıda bulunmalarından dolayı Teşekkür belgeleri verilerek, sağlık ve başarı dileklerinde bulunuldu. 
 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar