26 Nisan, 2024, Cuma
DOLAR32.4771
EURO34.7556
ALTIN2439.5

Gençler hafta sonu kampında eğlendi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Gençler hafta sonu kampında eğlendi
Abone ol
Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Milli Eğitim Bakanlığı arasında yapılan protokol kapsamında, Osmaniyeli gençler, hafta sonu Aslantaş Gençlik Kampında ağırlandı.
Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Milli Eğitim Bakanlığı arasında yapılan protokol kapsamında, Osmaniyeli gençler, hafta sonu Aslantaş Gençlik Kampında ağırlandı.

Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğünce Türkiye genelinde düzenlenen hafta sonu kamp etkinliğinde gençler; çeşitli sosyal, kültürel ve sportif faaliyetler ile unutamayacakları bir kamp dönemi yaşıyor.

Kadirli ilçesi Kızyusuflu Köyünde bulunan 'Aslantaş Gençlik Kampı' alanında 2016-2017 yılı Gençlik Kampları kapsamında, Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığı arasında imzalanan protokol ile 'Hafta Sonu kampları' etkinliği düzenlendi. Bu kapsamda, hafta sonu kamplarında Osmaniye'de okuyan 9 ve 10'uncu sınıf lise öğrencileri misafir edildi.

Sosyal, kültürel ve sanatsal alanlarda birçok faaliyette bulunan guruplara el sanatları, futbol, voleybol, basketbol, matrak, ok atma, masa tenisi, bisiklet ve paintbol gibi sportif faaliyetleri yapma imkânı sağlandı. Gençler, çevre doğa ile iç içe yaşarken eğlenceli aktiviteler, yeterli güvenlik önlemleri alındıktan sonra uzman eğitmenler tarafından kampa gelen gençlere sunuluyor. Birçok faaliyetle hafta sonunu güzel ve eğlenceli geçiren gençler mutlu bir şekilde evlerine döndükleri kaydedildi.

Proje hakkında bilgi veren kamp yetkilileri şöyle dedi: "Türkiye'nin dört bir yanından binlerce gence birbirleriyle tanışma, sportif, kültürel ve sosyal faaliyetlerde bulunma fırsatı vermek amacıyla uygulanan proje kapsamında ulaşım, konaklama ve yemek gibi tüm ihtiyaçlar Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından sağlanıyor. Ayrıca kamp etkinliğinde, katılımcı gençlerin tamamına, kamplarda geçirdikleri günler için ve yolculuklarında seyahat ve sağlık sigortası yapılarak teminatlar çerçevesinde sağlık hizmeti de veriliyor. Protokolle, öğrencilerin sportif, sosyal, kültürel ve sanatsal alanlarda bilgi, beceri ve yeteneklerinin ortaya çıkarılması ve desteklenmesi hedefleniyor."


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar