26 Nisan, 2024, Cuma
DOLAR32.4584
EURO34.7352
ALTIN2441.3

Gelecek Partisi teşkilatlanma çalışmalarına hız verdi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Gelecek Partisi teşkilatlanma çalışmalarına hız verdi
Abone ol
Genel Başkanlığını Ahmet Davutoğlu’nun yaptığı Gelecek Partisi’nin Osmaniyeli kurucular kurulu üyesi İsa Mesih Şahin, Cebelibereket Gazeteciler Cemiyetini (CGC) ziyaret etti.

Genel Başkanlığını Ahmet Davutoğlu’nun yaptığı Gelecek Partisi’nin Osmaniyeli kurucular kurulu üyesi İsa Mesih Şahin, Cebelibereket Gazeteciler Cemiyetini (CGC) ziyaret etti.

CGC Başkanı Ali Cihangir,  Ali Türkmen salonunda gerçekleşen ziyarette yaptığı açıklamada, Gelecek Partisi’ne başarı diledi.

Ziyaretten dolayı Şahin’e teşekkür eden Cihangir, “Siyaset insana hizmet odaklı zor bir iştir. Bu anlamda yeni bir siyasi yapılanma adına Gelecek Partisi, Ahmet Davutoğlu genel başkanlığında kuruldu. Kurucular kurulunda kentimizden İsa Mesih Şahin’in de yer alması ayrıca memnuniyet vericidir. Kendisine ziyaretten dolayı teşekkür ediyor başarılar diliyorum” dedi.

Gelecek Partisi kurucular kurulu üyesi İsa Mesih Şahin, siyasette yeni bir sayfa açtıklarını söyledi.

Gelecek Partisi’nin ülkenin farklılıklarını yansıtan ortak değerler etrafında buluşan isimlerden oluştuğunu ifade eden Şahin, şunları kaydetti:

“Gelecek partisi olarak ideolojik parti olmamaya özen gösteriyoruz. Bütün Türkiye fotoğrafını yansıtmaya çalışıyoruz. Bunu da kurucular kurulunda ve parti programımızda yansıtmaya çalıştık. Ülkede gelinen noktada kutuplaşan bir ortam var. Türkiye’nin normalleşmeye ihtiyacı var. Yeni bir siyasi dile, yeni bir siyaset tarzına, daha nezaketli daha üsluplu bir siyaset tarzına ihtiyacı var. Bütün farkındalıkların kucaklaştığı, ortak değerler etrafında toplanmak durumundayız. Bu sebeple de kurucular kurulumuzda her kesimden insan var. Siyasette farklı kesimden insanları bir arada tutabilmek risklidir. Biz, bu farklı yapıyı büyütebilirsek başarılı olacağımıza inanıyoruz.”

Şahin, toplumda ciddi bir kutuplaşmanın söz konusu olduğunu bunun çözüme kavuşturulması gerektiğini kaydetti.

Şahin, “Ülkemizi rahatlatacak tablo, bütün toplumun kucaklaştığı, farklılıklara saygı duyulduğu ortama ihtiyaç var. Bu sebeple yeni bir sayfa açtık. Ülkemizdeki her sorunla ilgili parti programımızda çözüm önerilerimiz var. Bunları fırsat buldukça kamuoyuyla paylaşacağız” dedi.

Şahin, ülke genelinde teşkilatlanma çalışmalarının büyük şehirlerden başlamak kaydıyla hızla devam ettiğini sözlerine ekledi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar