26 Nisan, 2024, Cuma
DOLAR32.4664
EURO34.8347
ALTIN2448.8

Demokrat Parti Osmaniye Seçim Bürosu açılıyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Demokrat Parti Osmaniye Seçim Bürosu açılıyor
Abone ol
Demokrat Parti Osmaniye 1. Sıra Milletvekili adayı Fehmi RutDemokrat Parti Osmaniye 1. Sıra Milletvekili adayı Fehmi Rutbil, merkez sağın bütünleşmesi gerektiğini belirterek ‘sağ tabana’ çağrıda bulundu.bil, merkez sağın bütünleşmesi gerektiğini belirterek ‘sağ tabana’ çağrıda bulundu.
Demokrat Parti Osmaniye 1. Sıra Milletvekili adayı Fehmi Rutbil, merkez sağın bütünleşmesi gerektiğini belirterek ‘sağ tabana’ çağrıda bulundu.

Demokrat Parti Osmaniye 1. Sıra Milletvekili adayı Fehmi Rutbil açılışa Osmaniye Halkını davet ederek  “ 17 Mayıs Pazar günü saat 14.00’da Musa Şahin Bulvarı Eski İtfaiye civarında açılışımızı yapacağız. Açılışa Eski bakanlarımızdan Ahmet Şanal, Eski Milletvekillerimizden Nevzat Şahan, MKYK üyesi Ali Nuhoğlu ile çevre illerin il başkanları ve teşkilat yöneticileri katılacak” dedi.
 
Merkez sağ partileri Demokrat Parti çatısı altında toplanmaya davet eden Rutbil, geçmiş yıllarda Anavatan Partisi veya Doğru Yol Partisi’nde siyaset yapmış, bugünkü iktidardan ve merkez sağın yok olmasından üzüntü duyan, tekrardan ülkenin çıkışı için merkez sağın var olmasını bekleyen seçmenlerden destek beklediğini söyledi.

Demokrat Parti Osmaniye 1. Sıra Milletvekili adayı Fehmi Rutbil, “İl genelinde partimizin gurur duyacağı, başını önüne eğdirmeyecek bir seçim çalışması yapıyoruz. Partimizi eski günlerine taşımak için elimizden geleni yapacağız. Demokrat Parti’nin hedefi hiçbir zaman için küçük olmamıştır. Her zaman halka hizmet için çalışmıştır. Partimiz dualarla kurulmuş, ülkenin çimentosunda, harcında izi olan bir partidir. Tabii ki en maksimum seviyede halkın teveccühüne ulaşmak bizim ilk amacımızdır. Bir merdiven basamak basamak çıkılır. İnşallah biz de bu yükselişin ilk basamağını bu seçimlerde yaşayacağız. Demokrat Parti’nin halkın gönlündeki yeri hep çok ayrıdır. Bu tarihimiz boyunca da böyle olmuştur” dedi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar