02 Mayıs, 2024, Perşembe
DOLAR32.5132
EURO34.8544
ALTIN2421.0

AÖF, olmayan adresteki okulu sınav yeri gösterdi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
AÖF, olmayan adresteki okulu sınav yeri gösterdi
Abone ol
AÖF Öğrenci sınavı için verilen adreste böyle bir okulun olmadığını görenler, güncelleme yapmayan İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne tepki gösteriyorlar.
AÖF Öğrenci sınavı için verilen adreste böyle bir okulun olmadığını görenler, güncelleme yapmayan İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne  tepki gösteriyorlar.


Osmaniye Merkez’de 4 ve 5 Mayıs 2013 tarihlerinde yapılan AÖF sınavlarında, öğrenciler sınav giriş belgesindeki adreste okulu bulamayınca ‘şok’ yaşadılar.


Osmaniye’nin Merkez ile birlikte  tüm ilçelerinden gelip  ellerindeki giriş belgeleri ile sınava girmek isteyen öğrenciler verilen adreste böyle bir okulu bulamayınca, okulu aramaya başladılar.


AÖF sınavları için Osmaniye merkezde; 24 Kasım Adnan Oğuz Anadolu Lisesi, Şirinevler mahallesi 11034 sokak adresi yazıyordu. Öğrenciler bu adrese geldiklerinde, belirtilen adreste; Şehit Yasemin Tekin İlköğretim Okulu levhası ile karşılaştılar ve bu okulda da sınav yoktu.


Mahalle sakinleriyle görüşen öğrenciler, sınava girecekleri okulun Adnan Menderes mahallesi’ne aylar öncesinden taşındığını öğrendiler. Öğrenciler sınav saatine yetişmek üzere Mahalleyi ve okulu arama perişanlığı yaşadılar.


HAZİRAN SIVANLARINDA DA AYNI HATA
AÖF’nin 1 ve 2 Haziran 2013 tarihlerinde Osmaniye İl merkezinde yapılacak olan Bahar dönem sonu sınavlarında da adres güncellemesi yapılmayarak, belirtilen adreste olmayan okul sınav yeri olarak gösterildi.


Elimizdeki öğrenci sınav giriş belgesinin internet çıktı alınış tarihi: 20.05.2013. Sınav tarihi: 01.06.2013 Cumartesi, saat: 14.00.sınava gireceği okul ve adresi: 24 kasım Adnan Oğuz Anadolu Lisesi, Şirinevler mahallesi 11034 sokak-Osmaniye. A blok 2 kat, 06 Nolu Salon. Sıra No. 13.


AÖF’ün öğrencilere sıvana giriş belgesinde verdiği adreste Şehit Yasemin Tekin İlköğretim Okulu bulunuyor.


Öğrencilerin 1 ve 2 Haziran 2013 tarihlerinde sınava girecekleri okul; 24 Kasım Adnan Oğuz Anadolu lisesi,  Adnan Menderes Mahallesi, Ek Sanayi Sitesi yolu üzerinde eğitim ve öğretim veriyor.



Öğrenciler, adres güncellemesi yapılmamasına tepki gösteriyorlar.


Mustafa BARDAK



  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar