29 Mart, 2024, Cuma
DOLAR32.3793
EURO34.9879
ALTIN2325.9

12 Yaşındaki Nazar'ın boyu 141, saçları 117 santim

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Abone ol
Osmaniye'nin Düziçi İlçesinde yaşayan 1 metre 41 santim boyundaki Nazar Bekmez (12), doğduğu günden beri kestirmediği 1 metre 17 santim uzunluğundaki saçlarıyla masal kahramanı Rapunzel'e benzetiliyor.

Osmaniye'nin Düziçi İlçesinde yaşayan 1 metre 41 santim boyundaki Nazar Bekmez (12), doğduğu günden beri kestirmediği 1 metre 17 santim uzunluğundaki saçlarıyla masal kahramanı Rapunzel'e benzetiliyor.

Düziçi Ortaokulu 6'ncı sınıf öğrencisi Nazar, saçlarını çok sevdiğin ve kestirmeyi de düşünmediğini söyledi.



Özel bir şirketten emekli olan baba Mehmet ve anne ev hanımı Saule Bekmez'in 3 çocuklarından en küçüğü olan Nazar Bekmez'in saçlarına doğduğu günden bugüne hiç makas değmemiş.

Saçlarının bakımlarını yaparken hiç zorlanmadığını söyleyen Nazar, "12 yaşındayım ve saçlarım 117 santim uzunluğunda. Daha önce hiç kestirmedim ve herhangi bir ürün kullanmıyorum. Bebek şampuanı kullanıyorum. Görenler çok şaşırıyorlar. Saçlarını nasıl uzatıyorsun diyorlar. Şuanda kestirmeyi hiç düşünmüyorum" dedi.



Aslen Kazakistanlı olduğunu söyleyen Anne Saule Bekmez ise 20 yıldır Türkiye'de olduğunu belirterek,"Kızım 12 yaşında ve saçlarını hiç kestirmedik. Zamanında benim de saçlarım uzundu annem uzatmıştı.

Kızım doğduğunda hiç saçı yoktu. Hep saçlarının uzun olmasını istemişimdir ve şuanda 117 santim ve boyu ise 141 santim uzunluğunda.

Kızımı görenler çok şaşırıyorlar, işte çok zor olmuyor mu, nasıl bakıyorsunuz nasıl baktınız diye sorular soruyorlar. Bende kesmezseniz saç uzar diye cevap veriyorum. Kızım saçlarını çok seviyor ve kestirmeyi de hiç düşünmüyor." diye konuştu.

Nazar'ın en büyük ağabeyi Zafer Bekmez de birlikte yürüyüşe çıktıklarında bakan insanların bir daha dönüp baktıklarını belirterek, "Güzel bir ilgi odağı oluyor yanımda. Birlikte gezmekten keyif alıyorum. İsmi nazar ama nazar değmez inşallah. Görenler 'maşallah' diye terimler kullanıyor" diye konuştu.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar