26 Nisan, 2024, Cuma
DOLAR32.4855
EURO34.9228
ALTIN2449.9

ERDEMLİ’DE AŞURE BULUŞMALARI

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
ERDEMLİ’DE AŞURE BULUŞMALARI
Abone ol
Erdemli Belediyesi, Muharrem Ayı dolayısıyla tüm mahallelerde Aşure programları düzenliyor.
Erdemli Belediyesi, Muharrem Ayı dolayısıyla tüm mahallelerde Aşure programları düzenliyor. Arpaçbahşiş, Kargıpınarı, Kocahasanlı, Esenpınar, Kızkalesi, Limonlu ve Kumkuyu mahallerinde vatandaşın yoğun katılımıyla yapılan programların ay sonuna kadar süreceği bildirildi. Böyle mübarek ay ve günlerin bir araya gelmek ve kardeşliğin pekiştirilmesi adına çok güzel fırsatlar olduğunu vurgulayan Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu vatandaşlara aşure ikram etti.
 
Erdemli Belediyesi Muharrem ayı münasebetiyle mahallelerde Aşure etkinlikleri düzenliyor. Yetkililerden alınan bilgilere göre bu ay sonuna kadar tüm mahallelerde aşure etkinliklerine devam edileceği öğrenildi. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği Aşure programlarında Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu’nun yanı sıra MHP Erdemli İlçe Başkanı Bekir Özsu, MHP Erdemli Kadın Kolları Başkanı Afife Erdem, Ülkü Ocakları Başkanı Cevat Şahin, Ülkücü İşçiler Derneği Başkanı Hakan Ak ve yönetimleri ile Belediye Meclis Üyeleri de programlara katılarak vatandaşlara aşure dağıttılar.
Aşure ikramlarının ardından söz alan Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu,  Erdemli Belediyesi olarak böylesine programları düzenlemekten ve vatandaşları bir araya getirmekten duyduğu mutluluğu ifade etti. Amaçlarının bu güzel günler vasıtasıyla vatandaşları bir araya getirerek birlik ve beraberliği kuvvetlendirmek olduğunu söyleyen Başkan Tollu, programlara gösterilen yoğun ilgiden duyduğu memnuniyeti dile getirerek katılım gösteren vatandaşlara ve bu programların düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür etti. Kendilerinin belediye olarak Erdemli için çok güzel hizmetler ürettiklerini belirten Tollu, “hiçbir mazeretin arkasına sığınmadan hizmetlerimize devam edeceğiz. Bu çerçevede son derece güzel çalışmalara imza attık ve atacağız. Toplumun her kesimi ile bir araya geliyor, ülkemizin ve milletimizin ihtiyacı olan birlik ve beraberliği tesis etmeye gayret ediyoruz ” dedi.
 
Aşure programlarının düzenlendiği mahallerde vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Tollu, sorunları yerinde dinleyerek çözümü için talimatlar verdi. Başkan Tollu’dan sonra söz alan Milliyetçi Hareket Partisi Erdemli İlçe Başkanı Bekir Özsu, Erdemli Belediyesine böylesine anlamlı etkinlikler düzenlediği için teşekkür ettiğini dile getirerek, hazır bulunan vatandaşlara saygı ve selamlarını sundu. Başkan Tollu’nun hizmetlerinin takdire şayan olduğunu belirten Özsu, MHP’li bir belediye olarak sınırları büyümüş, Çeşmeli’den, Kızkalesi’ne, Evdilek’ten Üzümlü’ye kadar 71 mahalleye götürdüklerini ve bundan da alınlarının akıyla çıktıklarını vurguladı. Özsu konuşmasında “belediyecilik bizim işimiz” dedi.
Vatandaşlar da Erdemli Belediyesinin sunduğu tüm hizmetler için Başkan Tollu’ya teşekkürlerini sundular. Konuşmaların ardından vatandaşlar, soru cevap şeklinde mahallelerdeki gördükleri eksiklikleri ve eleştirileri Başkan Tollu’ya ilettiler.
Belediye yetkilileri, Aşure programlarının Muharrem ayı sonuna kadar değişik mahallelerde süreceğini bildirdiler.

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar