160x600
03 Temmuz, 2025, Perşembe
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Zorlu parkurda sonbaharın tonlarını keşfettiler

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Zorlu parkurda sonbaharın tonlarını keşfettiler
Abone ol
Sakarya Büyükşehir Belediyesi’nin Doğa Yürüyüşleri Programıyla 150 Doğasever, Sonbaharın Tonlarını Zorlu Taraklı Kılavuzlar Karagöl, Acelle Parkurlarında Keşfetti.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi’nin doğa yürüyüşleri programıyla 150 doğasever, sonbaharın tonlarını zorlu Taraklı Kılavuzlar Karagöl, Acelle parkurlarında keşfetti.

Büyükşehir’in uzman ekipleri Sakarya’nın dört bir yanında doğanın tüm zenginliklerini tabiatseverlerle birlikte keşfe çıktı. 7 hafta süren yürüyüş programının sonuncusu da keyifli bir yolculuğa dönüştü. Yaklaşık 150 vatandaş Taraklı Kılavuzlar, Karagöl, Acellle Yaylalarında zorlu bir parkur bitirdi. 14 kilometrelik yürüyüş boyunca doğada vakit geçirmek ve yaşamak için dikkat edilmesi gereken hususlar ve tabiatın zengin özellikleri anlatıldı. Bir sonbahar gününde tertemiz oksijen alan ve 1350 rakıma kadar çıkıp Sakarya’nın zirvelerini gözlemleyen doğaseverler, bol bol egzersiz ve spor da yaptı. Bu parkurun tamamlanmasıyla 7’inci haftanın sonunda sonbahar yürüyüşleri binin üzerinde katılımcıyla rekor kırdı.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Yüz Yıllık Söz performansı NilüferdeÖnceki Haber

Yüz Yıllık Söz performansı Nilüferde

Van Büyükşehir Belediyesinin kursuyla 68 öğrenci üniversiteli olduSonraki Haber

Van Büyükşehir Belediyesinin kursuyla 68...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar