28 Nisan, 2024, Pazar
DOLAR32.4504
EURO34.829
ALTIN2438.6

Zafer Partisi Lideri Özdağ: “İyi Parti'nin Türk Milliyetçiliği samimi değil”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Zafer Partisi Lideri Özdağ: “İyi Parti'nin Türk Milliyetçiliği samimi değil”
Abone ol
Zafer Partisi Genel Başkanı Özdağ, İyi Parti'ye 'Türk Milliyetçiliği istek şarkısı değildir' çağrısı yaptı.

Zafer Partisi Genel Başkanı Özdağ, İyi Parti'ye 'Türk Milliyetçiliği istek şarkısı değildir' çağrısı yaptı.

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, özel bir TV kanalında yaptığı açıklamada, İyi Parti'ye "Türk Milliyetçiliği istek şarkısı değildir" çağrısında bulundu.

Özdağ, İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e seslenerek, "Türk Milliyetçiliği yükseliyor. Günaydın! Günaydın ama Türk milliyetçileri, Atatürkçüler bu kadar saf değiller" dedi.

İYİ Parti'nin milletvekili listesini eleştiren Özdağ, "Ahmet Eşref Fakıbaba, AKP Şanlıurfa milletvekiliydi daha önce. 'Suriyeliler geri gitmek isteseler bile yollamayacağız. Türk tarımını Suriyelilerle kalkındıracağız' diyen kişi. Türk Milliyetçiliğini onunla mı yapacaksınız?

Adnan Beker, Melih Gökçek döneminde var olmuş. Melih Gökçek görevden alındığı zaman kapısında karşılayan dört kişiden bir tanesi. Adnan Beker'le mi Türk milliyetçiliği yapacaksınız?

Mehmet Selim Ensarioğlu ile mi Türk milliyetçiliği yapacaksınız? Ensarioğlu, Ümit Özdağ'a 'faşist' diyen tarafta dolaşan bir adam. 'Abdullah Öcalan'ın haklı talepleri var' diyen bir adam. Bununla mı Türk milliyetçiliği yapacaksınız?

Seyithan İzsiz, İstanbul milletvekili. 2002 - 2022 arasında AKP kadroları içerisinde almadığı, yapmadığı hiçbir görev kalmamış.

Üstelik İzmir'de PKK'lılar tarafından şehit edilen rahmetli Fırat'ı şehit eden PKK'lı ya da üniversitede burs veren kişi. Seyithan İzsiz'le mi yapacaksınız Türk milliyetçiliğini?

Türk Milliyetçiliği, Türk Milliyetçileri ile yapılır. Atatürkçülerle yapılır. Bunlar Atatürkçü mü?

Mehmet Mustafa Gürban'la mı yapacaksınız? Mart 2023'e kadar AKP üyesi olan. 'Türkiye milliyetçiliği' diyen" ifadelerini kullandı.

"Türk Milliyetçiliği, Atatürkçülüğe, Atatürk'e hakaret etmemek lazım" diyen Özdağ, "Eğer Zafer Partisi olamasaydı İdris Naim Şahin de bugün İyi Parti'den milletvekili olacaktı. İdris Naim Şahin'le mi yapacaksınız Türk milliyetçiliğini?

İYİ Parti'deki bütün samimi Türk Milliyetçilerini Zafer Partisi'ne davet ediyorum" dedi.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Demokratik Kongo Cumhuriyetinin kadrosuna Süper Ligden 3 isimÖnceki Haber

Demokratik Kongo Cumhuriyetinin kadrosun...

Bilecikte orman yangınıSonraki Haber

Bilecikte orman yangını

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar