160x600
26 November, 2025, Wednesday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Yüzeyi donan gölün üzerinde buz pateni keyfi yaşadılar

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Yüzeyi donan gölün üzerinde buz pateni keyfi yaşadılar
Abone ol
Erzincan'ın Ergan Kayak Merkezinde Bulunan Ve Soğuk Havanın Etkisiyle Yüzeyi Buzla Kaplanan Ardıçlı Gölü'nde Bazı Vatandaşlar Buz Pateni Yaptı.

Erzincan’ın Ergan Kayak Merkezinde bulunan ve soğuk havanın etkisiyle yüzeyi buzla kaplanan Ardıçlı Gölü’nde bazı vatandaşlar buz pateni yaptı.

Hava sıcaklığının yüksek kesimlerde sıfırın altında 10 dereceye kadar düştüğü kentte, Ergan Dağı Kış Sporları ve Doğa Turizm Merkezi’nde bulunan Ardıçlı Gölü’nün yüzeyi buz tuttu. Buzla kaplanan göl ile çevresi, güzel bir manzara oluşturdu. Derinliği 5 metre olan, yüzeyi buzla kaplanan gölün üzerinde bazı vatandaşlar buz pateni yaparak eğlendi.

Erzincan’ın güneyindeki Munzur dağlarının eteğinde 2 bin 970 rakımda bulunan ve yüzeyi soğuk havanın etkisiyle buz tutan gölde buz pateni yapmanın keyfini yaşayan vatandaşlar ilgi odağı oldu.

Son günlerde yoğun günlerini yaşayan Ergan Dağı Kayak Merkezi’nde bazı vatandaşlar da halay çekerek ısındı. Çocuklarda kızak kayarak eğlendi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Sivas Belediyesi Başkan Adayı Bilgin: “Ak Partiye yakışır bir propaganda dönemi geçiriyoruz Önceki Haber

Sivas Belediyesi Başkan Adayı Bilgin: “A...

10 milyon lira değerindeki koleksiyon, müzeyi andırıyor Sonraki Haber

10 milyon lira değerindeki koleksiyon, m...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar